Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e sert yanıt: Haddinizi bilin

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamaya sert bir şekilde yanıt verdi.

Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e sert yanıt: Haddinizi bilin
Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e sert yanıt: Haddinizi bilin
GİRİŞ 21.04.2022 18:27 GÜNCELLEME 21.04.2022 18:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamaya sert bir şekilde yanıt verdi.

Akdeniz ekibinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Herkes haddini bilecek. Daha koltuk sahibi olamamışların, büyük Antalyaspor camiasının başkanına söz söyleme hadsizliğinde bulunanların sesi kesilene kadar had bildirmeye devam edeceğiz.

O sizin bildiğiniz devirler artık geçmişte kaldı. Galatasaray camiası ile dostluğumuzu bozmaya gücünüz yetmeyecek. “İstediğimizi alırız” ukalalığınız bittiğinde, Kaf Dağı'ndaki burnunuzu biraz indirdiğinizde sizinle de dost olabiliriz.

Siz, camiamızı ve değerlerimizi seçim malzemesi yaparken haddinizi aştınız. Çocuklarımız üzerinden algı yapmaya çalışarak suyun üzerine çıkma gayretinizi, gaflet içindeki bir namzetin çaresizliği olarak yorumluyoruz.

Sadece bir özrümüz olabilir; o da Türk futbol kamuoyunu muhatap bile kabul etmememiz gereken bir namzete yanıt vererek meşgul ettiğimiz için."

YORUMLAR 13
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylemiş bu hep böyle olmuştur parayı veren düdüğü çalar. Antalyalı boş konuşmuş GS isterse yapar tamamını bile alır.................
    Cevapla
  • Anti gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok çok teşekkür ederim, tam size göre yakışan bir yorum. Böbürlenme ve kendini beğenmişlik, olağanüstü yakışıyor size.
    Cevapla
  • levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimal fb yada bjk taraftarıdır Antalya başkanı. Aynen Rize gibi Alanya gibi Sivas gibi kasımpaşa gibi demirspor gibi gibi gibi.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir gs başkan adayına layık bir gs taraftarısın levent. Adam takımının menfaatlerini koruması mı? Üstelik lig oynanırken, Antalya çok iyi giderken takımın hocasının kafasını karıştırıyorsun. Nerede kaldı fair play? Ama gs nin her zaman yaptığı işler. Şampiyonluğa oynarken rakip futbolculara transfer teklif etmek, gsnin kanında var.
    Cevapla
  • A dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ettiğiniz kavgaya bakın ya. Çocuklar gibisiniz. Biriniz isteyeceğiz demiş diğeri vermem demiş o kadar. Bitti.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    bir gs li olarak antalya haklı,lig devam ederken ve daha başkan bile olmamışken böyle açıklama olmaz
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana bunlar kimki batik kulüb
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle