13 hakemle ilgili MHK'dan karar!

MHK'nın bu hafta itibarıyla görev bıraktırılan hakemlere kademeli olarak maç vermeye başlayacağı öğrenildi.

GİRİŞ 19.04.2022 12:49 GÜNCELLEME 20.04.2022 00:08
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’de görev alan hakem kadrosunu yeniden belirlerken 13 ismi listeden çıkarmıştı. Hakemler konuyu Tahkim Kurulu’na taşırken, kurul görevden alınan hakemlerin itirazını haklı bulmuştu.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifa sonrası göreve Sabri Çelik getirildi.

KADEMELİ MAÇ ALACAKLAR

Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgiye göre, “MHK bu hafta itibarıyla görev bıraktırılan hakemlere kademeli olarak maç vermeye başlayacak. TFFHGD tüm hakem camiasına önümüzdeki hafta iftar verecek. Bu iftara görev bıraktırılan hakemler de bizzat davet edildi ve kırgınlıkların bu yemekle birlikte sona ermesi istendi.” paylaşımında bulundu.

13 hakem arasında, Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya, Özgür Yankaya yer alıyordu.

YORUMLAR 53
  • Sporsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah yine eyyamcı tayfası iş başına geçecek. Halbuki yeni hakemlerle istemeden hata yapsalar bile çiçek gibi hakemlerle futbol güzelleşmeye başlamıştı. Yazık!
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hakem mi getirelim,yabancı doktor mu,müteahhit mi,öğretmen mi,mühendis mi.Demek ki sorun bizde.
    Cevapla
  • sinirli 2 yıl önce Şikayet Et
    kovduysanız gıtsınler turk futbolu kurtarsın benim düşüncem bu durum tükürdüğünü yalamaktır hiç kimse kurumun üstünde görmesin balonu patlattınız yapıştırmaya calışmayin
    Cevapla
  • paşa44 2 yıl önce Şikayet Et
    kovduğunuz adamları neden alıyorsunuz bu şu demek oluyor sorun hakemlerde değil üst düzey yöneticilerde
    Cevapla
  • Sait 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler geri Daneben. Türk futbolu bu Fetö belasindan kurtulmali. Birde Yurtdişindaki vatandaşa sorun. Size anlatirlar hangi yöneticiyi Kim seviyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle