Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK’ye sevk edildi

Fenerbahçe ve Beşiktaş, kendi sahalarında oynadıkları maçlarda yapılan çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK’ye sevk edildi
Fenerbahçe ve Beşiktaş, PFDK’ye sevk edildi
GİRİŞ 12.04.2022 20:44 GÜNCELLEME 12.04.2022 20:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 5 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, ligin 32. haftasında oynanan maçlarda yapılan disiplin ihlalleri nedeniyle Fenerbahçe, Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor, Göztepe ve Adana Demirspor'un PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'in de yeşil-beyazlı ekibin deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup olduğu maçın sonrası ve kulüp resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamalarda yer alan "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi. Aynı müsabakada Konyasporlu futbolcu Amar Rahmanovic'in de "sportmenliğe aykırı hareketleri" gerekçesiyle tedbirli olarak disipline gönderildiği aktarıldı.

Atakaş Hatayspor'un Fraport TAV Antalyaspor'a 4-1 mağlup olduğu maçta kırmızı kart gören Ruben Ribeiro'nun da kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildiği ifade edildi.

Spor Toto 1. Lig'den Bereket Sigorta Ümraniyespor, Altaş Denizlispor ve Bursaspor'un da çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.

YORUMLAR 4
  • rasim 1 yıl önce Şikayet Et
    sikiysa fb ye ceza yazin eee 2000eu ve 5000 eu baska yazamassiniz
    Cevapla
  • anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyon şaşırdı hatayı yapan kendileri kendi hakemleri takımları disiplin kuruluna gönderiyor önce kendinizi bir disiplin kuruluna gönderin bir an evvel türk futbolunun iyiliği için istifa edin o makamı boşaltın her hafta bir şaibe yaşanıyor yeter artık
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e bişey olmaz Trabzonspor maçında sahaya bıçak bile attılar cezayı bırak haber olmadı TFF Fener'e çalışıyor
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    Tıpkı , Fb nin trabzonda kurşunlanıp ,olayın kapatması gibi.
    Cevapla