Pedro Henrique transferi resmen açıklandı!

Sivasspor Kulübü, golcü futbolcu Pedro Henrique ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

Pedro Henrique transferi resmen açıklandı!
Pedro Henrique transferi resmen açıklandı!
GİRİŞ 12.04.2022 18:08 GÜNCELLEME 12.04.2022 18:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sivasspor Kulübü, Brezilyalı oyuncu Pedro Henriqure ile yolların ayrıldığı ve Brezilyalı futbolcunun ülkesinin takımlarından Internacional'e transfer olduğu duyuruldu.

Kırmızı-beyazlı kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun başında Yukatel Kayserispor'dan transfer ettiğimiz ve sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta formasında uzak kalacak olan Pedro Henrique, Brezilya'da yaşayan kızının ciddi sağlık sorunları nedeniyle ülkesine dönerek, ailesinin yanında olmak istediğini yönetim kurulumuza iletmesinden sonra kendisiyle yapılan görüşmelerde, yaşadığı şehrin takımı Internacional'ın kendisini istediğini ve bu kulübe transfer olarak kızının yanında olmak istediğini ısrarla yenilemiştir.
Yönetim kurulumuz yapmış olduğu değerlendirme neticesinde; her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verilip, Internacional ile bonservis ücreti konusunda anlaşarak Pedro Henrique'nin satışını istemeyerek de olsa onaylamıştır.
Kısa zaman içinde kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan ve camiamıza büyük uyum sağlayan Pedro Henrique'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz."

YORUMLAR 4
  • Derya 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımları olsa maliyetini niye açıklamıyorsunuz diye kıyamet kopardı. Sivas kaça sattığını açıklasın.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul takımlarının rakamları çok farklı Anadolu takımlarının rakamlarından, 1 milyona almıştı yine o rakama satmışlardır , yani kıyas yapılamaz, birde 10 milyon taraftarı olan bir takım ile 100 bin taraftarı olan takımda farklı, elbette birini merak ederler, diğerini pek eden olmaz
    Cevapla
  • Fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten de Sivasspor da verimli olamadı. Kayseri xe bütğn ataklarda o vardı ama Sivas'ta aynı çıtaya çıkamadı. Aslında kaliteli bir ayak ama bencil oynuyor.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    evet çok bencil, burdan kaybediyor
    Cevapla