Konyaspor'dan zehir zemberek hakem açıklaması

Konyaspor Kulübü'nden 2-1 mağlubiyetle sonuçlanan Çaykur Rizespor maçının hakemi Ali Şansalan ile ilgili sert bir açıklama geldi.

Konyaspor'dan zehir zemberek hakem açıklaması
Konyaspor'dan zehir zemberek hakem açıklaması
GİRİŞ 09.04.2022 23:06 GÜNCELLEME 09.04.2022 23:08
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor deplasmanında 2-1 mağlup olan Konyaspor'dan yeşil beyazlı takımın iki futbolcusuna kırmızı kart gösteren maçın hakemi Ali Şansalan'a sert tepki geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada Konyaspor'un Şansalan ve federasyonun tüm kurullarını dizayn etmeye çalışan bir takım karanlık tipler tarafından mağlup edildiği belirtilerek ''Puanlarımızı çalanlar, tarafımızca hiçbir zaman hoşgörü ile karşılanmayacak ve yaşananlar unutulmayacaktır.'' denildi.

Konyaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde: 

Bugün ne yazık ki Konyaspor'umuz, Ali Şansalan isimli hakem ve federasyonun tüm kurullarını dizayn etmeye çalışan bir takım karanlık tipler tarafından mağlup edildi. 

Kapalı kapılar ardında maçların sonuçlarını, atanacak hakemleri, ligin sıralamasını belirlemeye çalışanlar, sistemin dışına atılmadıkça ülke futbolu yok olma serüvenini acı deneyimlerle sürdürecektir. 

Sahaya çıktığımız andan itibaren, koruma timi gibi hareket eden ve puanlarımızı çalanlar, tarafımızca hiçbir zaman hoşgörü ile karşılanmayacak ve yaşananlar unutulmayacaktır. 

Bilinmesini isteriz ki; 100 yıllık çınar Konyaspor camiası, bu ve benzeri nobran, yanlı tutumlara karşı çok güçlü bir belleğe sahiptir. Konyaspor camiası ve tüm Konyalılar birlik, beraberlik içinde bugüne kadar tüm zorlukları aştığı gibi mevcut durumda da ivedilikle gerekeni yapacaktır.

YORUMLAR 32
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne amacı maçı çıplak gözle stattan izledim akşam tvden izledim konya top mu oynadı galib gelecek hakemin maça ne etkisi olmuş yenilen hakeme sarılıyor .İki kırmızıda doğru.
    Cevapla
  • Ağam 2 yıl önce Şikayet Et
    Atilan gol ofsayit p yetermi
    Cevapla
  • Kasimpaşalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rizenin goĺü ofsayt net net bunu gör
    Cevapla
  • Mta 2 yıl önce Şikayet Et
    Liyakatligi kaybettiğimiz şu günlerde,hakemlerde nezamaz liyakat vardı ki
    Cevapla
  • Rrrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem düdüğü asmadıkça maçlara çıkmayın veya maçı protesto edin
    Cevapla
  • hassaann 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki 40 senedir bu ülkede Trabzonspor dan başka takım şampiyon olmuyor.. yazıklar olsun size hakemlerle senelerdir şampiyon olan takımların taraftarları bile ağlıyorsa artık ... çok komiksiniz....
    Cevapla
  • Hepsi bu. 2 yıl önce Şikayet Et
    Amaç belli. Avrupaya fener ve Beşiktaşı yollamak istiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle