Bomba iddianın ardından Göztepe'den açıklama geldi!

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, son zamanda basında sıkça yer alan kulübün Rus milyarder Abramovich'e satıldığı haberlerini yalanladı.

GİRİŞ 05.04.2022 19:16 GÜNCELLEME 05.04.2022 20:27
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kulübün sahibi Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı.

Sepil'in açıklamasıyla beraber basında sıkça yer alan Chelsea Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları gündeme geldi.

Söz konusu haberler hakkında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan yalanlama geldi. Talat Papatya, "Böyle bir durum yok. Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok. Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

YORUMLAR 22
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize sporu alsın
    Cevapla
  • Zülfü 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir diplomat ağzı var adamda. Görüşme varsa niye basından duyduk diyorsun, görüşme yoksa gerekli olgunluğa ulaştığı zaman açıklama yapılır diyorsun. Tokenden vurdunuz voleyi sizi gidi takiyyeciler:)
    Cevapla
  • toprak3 2 yıl önce Şikayet Et
    goztepe mi ? pehhhh napsin goztepeyi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahili var adam yatiyla gelip gidecek.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Antalya veya Alanya daha uygun o zaman
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor, Antalyaspor dururken Göztepe nedir yahu..ligden düşen takımın turşusunu mu kuracaksın..alt ligden alacaksan al ankaragucunu, Eskişehiri veya bursayi hem tesis hem taraftar olarak arkası güçlü takımlar bunlar..borcu en az olan hedefi olan şehir olarak en uygunu Konyaspor..herseyiyle başarıya hazır tek eksik bütçe ve transfer oda sende var tamda Avrupa kupalarına katılma garanti durumda eee daha ne ararsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle