Penaltı kararı tartışmalara neden oldu!

Galatasaray sahasında, Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederken maçın 2. dakikasında verilen penaltı kararı tartışmalara neden oldu.

Penaltı kararı tartışmalara neden oldu!
Penaltı kararı tartışmalara neden oldu!
GİRİŞ 02.04.2022 23:53 GÜNCELLEME 02.04.2022 23:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Gomis penaltıdan ve 12. dakikada Babel kaydetti. 

Karşılaşmanın 2. dakikasında Kerem Aktürkoğlu, Salih Dursun'un müdahalesiyle yerde kaldı. Pozisyonu VAR'da inceleyen hakem Ali Şansalan doğrudan penaltı noktasını işaret etti. Penaltı atışında topun başına geçen Gomis, skoru 1-0 yapan golü kaydetti. 

Galatasaray'ın kazandığı penaltı tartışmalara neden olurken Karagümrük cephesinden  de tepki geldi. 



Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Kırılma anı verilen penaltı kararı. Hakem o an görüyor, veriyor. Söyleyince hatalı biz oluyoruz. Söylemeyince kendi kendimizi yiyoruz. Bir sürü şey var." diyerek tepkisini gösterdi. 



Spor yorumcusu Turgay Demir penaltı pozisyon için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Salih Dursun’un ayağı sabit ve Kerem takılıyor… Buna penaltı veren bir hakem futbol değil basketbol hakem bile olamaz!.. Çünkü bu hareket basketbol da bile faul olmaz!…" yorumunda bulundu.



A Spor yorumcularında Gürcan Bilgiç, pozisyonda hakemin oyunu devam ettirmesi gerektiğini söylerken Reha Kapsal ise "Gri pozisyon" ifadelerini kullandı.



Eski hakem ve A Spor yorumcusu Erman Toroğlu da söz konusu pozisyon için "İçim rahat bir şekilde bu pozisyona penaltı demem" diye konuştu.

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen ise pozisyonun penaltı olduğunu söyledi.



(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır)

YORUMLAR 12
  • Balgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu, Gs yensin.. hiç problem değil. Ama böyle penaltı falan nedir be ya.? Sonra,yayıncı kuruluş bulunamadı diyorlar. Emin olun, bizler, hakemin davranışından, tv başında işkillendik,hissettik.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Eee,tabi ki Levent Tüzemen penaltı doğru diyecek!
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    GS liyim. İlk pozisyonu gördüğüm de böyle penaltı olmaz dedim. Tekrar izlemeye bile gerek yok
    Cevapla
  • ilginc41 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray aleyhine sürekli bu tarz haberler yapılıyor ancak fenerbahceye, beşiktaşa olunca hiç böyle haberler göremiyoruz, ilginç...
    Cevapla
  • amed 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar kardeş klüp kuşları. Önemsiz yani. Onlara olunca hiç sorun yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle