Başakşehir TFF'yi istifaya davet etti

Başakşehir Kulübü, "Merkez Hakem Kurulu'nun ve TFF'nin tüm bu yaşanan sürecin ardından mevcut görev ve sorumluluklarına devam etmesi söz konusu olamaz" açıklamasını yaptı.

Başakşehir TFF'yi istifaya davet etti
Başakşehir TFF'yi istifaya davet etti
GİRİŞ 27.03.2022 16:28 GÜNCELLEME 27.03.2022 16:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Başakşehir Kulübü, "Merkez Hakem Kurulu'nun ve TFF'nin tüm bu yaşanan sürecin ardından mevcut görev ve sorumluluklarına devam etmesi söz konusu olamaz" açıklamasını yaptı.

İşte Başakşehir'den yapılan açıklama;

"Merkez Hakem Kurulu’nun 8 Mart günü çok yanlış bir zamanlama ile hukuka ve vicdana aykırı almış olduğu ‘etik dışı’ kararın Tahkim Kurulu tarafından iptal edildiğini ve liste dışı kalan hakemlerin görevlerine devam edeceğini öğrenmiş bulunmaktayız.

26 Mart 2022 sadece bir tarih değil, Türk futbolu ve adaletinin yanı sıra kaybolan güven unsurunun yeniden doğuşu için umutlarımızın yeşerdiği bir gün olarak yerini alacaktır.

Hem talimatlardan bihaber olan mevcut Merkez Hakem Kurulu’nun hem de ülke futbolumuzun yurtiçinde ve yurtdışında saygınlığını yitirmesine neden olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm bu yaşanan sürecin ardından mevcut görev ve sorumluluklarına devam etmesi söz konusu olamaz."

YORUMLAR 23
  • Sakarya Akyazı 2 yıl önce Şikayet Et
    Çağrı yapmaya gerek yok bunların bu koltukta oturmaları caiz değil idi şimdi durmaları haram oldu acilen TFF yeni başkanını seçmeli!
    Cevapla
  • ugurmob 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu sizi şampiyon yapmadılar demi sizde adam yerine geçiyorsunuz futbol zevkimi kaybediyorum sizi görünce şikenin kıralı sizde be.
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimin adına açıklama yapıyorsunuz devlet başa
    Cevapla
  • omer ts 2 yıl önce Şikayet Et
    he he. sizi şampiyon yapan hakemler gitti dimi.
    Cevapla
  • adsız.. 2 yıl önce Şikayet Et
    valla enteresan insanlarsınız. bu hakemlerle en az 20 haram puanınız var. ilk defa bir ts linin bu hakemlerin dönüşüne üzüldüğünü gördüm.
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Küçük damat.. niye kızıyorsun yahu. Tamam bir defa seni şampuan yaptılar Sus otur yerine.
    Cevapla
  • Tarık7 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızıl elma rumuzlu kişi öyle hakem şaibesi ile çatır çatır şampiyon olunmuyor.2019'da ne oldu sesiniz hiç çıkmadı.Trabzonspor'un canı en çok hakemlerden 2019'da yandı.Şimdi hakem diye yalandan algı yapanlar O zaman neredeydiniz.
    Cevapla
  • Kızıl Elma 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çatır çatır şampiyon oldu.Zoruna gitmedin hamsi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle