Mehmet Sepil görevinden istifa etti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Başkanı Mehmet Sepil, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Sepil görevinden istifa etti!
Mehmet Sepil görevinden istifa etti!
GİRİŞ 21.03.2022 16:45 GÜNCELLEME 21.03.2022 18:27
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve düşme potasında yer alan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil görevinden istifa etti.

İstifa dilekçesini sunan Mehmet Sepil, "Büyük bir onurla yürüttüğüm Göztepe Spor Kulübü Başkanlık görevimden ve yönetim kurulu başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettim. Göztepe Spor Kulübünün sorumluluklarını devralacak yeni bir yönetim oluşmasında tek önceliğim ve hassasiyetim, kulübümüzü yeni bir heyecanla şu an bulunduğu konumdan daha iyi noktalara getirebilecek olmasıdır" ifadelerinde bulundu.

Sepil'den oyunculara veda konuşması

Kulübü devredeceğiyle ilgili iddialar merak uyandıran Sepil'in oyuncularla yaptığı toplantıda buna da değinip, "Değerli oyuncu kardeşlerim. Kamuoyuna paylaştığım gibi 8 yıldır büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm başkanlık görevimden istifa ettim. Göztepe yönetimini emin ellere teslim edene kadar 8 yıldır olduğu gibi maddi ve manevi tüm yükümlülüklerimi ve sözlerimi yerine getireceğim. Oynayacağımız 8 kritik haftada hep birlikte Göztepe’ye yakışır şekilde mücadele edip, Göztepe’mizi bu süreçten çıkaracağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Bu Göztepe ile yaşadığım 8 yıllık başkanlık döneminde bana verilecek en büyük ödül olacaktır" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Roman Abramovic iddiası

İngiliz basınından Telegraph, Rus milyarder Roman Abramovic'in Chelsea'yi satmak zorunda kalmasının ardından Süper Lig ekiplerinden Göztepe'yi satın alacağını iddia etti.

Gündeme bomba gibi düşen bu iddianın ardından Göztepe'de Başkanı Mehmet Sepil'in görevinden istifa etmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Abramovic’in lüks yatının rotası Bodrum

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında İngiltere tarafından mallarına el konulan Rus iş adamı Roman Abramovic'in 'My Solaris' isimli lüks yatının, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarından Bodrum’a doğru seyir halinde olduğu öğrenildi.

Helikopter pisti, yüzme havuzu, 48 kabin ve 8 güvertenin bulunduğu lüks yatta Abramoviç'in olup olmadığı bilinmiyor.

YORUMLAR 27
  • Sivas lı 2 yıl önce Şikayet Et
    tabii batan gemide durulmaz değil mi SEPİL....
    Cevapla
  • Salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu Feneri satın alda bizde kurtulalım şu Ali Koçtan. Yedi bitirdi takımı
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul spor alsin seyircisi yok ama 15 milyondan fazla istanbullu en azindan 100 bin kadar istanbullu sahip cikar istanbul spora bogazin efsanesi adini alir garip ama gercek olabilir 35 bin kisilik muaazsam stadyum yapilsin kapali hemde harika olur uc buyukleri ezer gezer bir kulup alt yapi olusur
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    kulübü rus'a satmak varken neden bıraktı??
    Cevapla
  • berra 2 yıl önce Şikayet Et
    çünkü patronu abramoviç
    Cevapla
  • Fghj 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de iddia oynayan hakemler olduğu sürece bir şey olmaz bu ligden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle