Süper Lig'de bir ayrılık daha! İstifasını açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Altay'da Teknik Direktör Serkan Özbalta, Sivasspor mağlubiyetinin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Süper Lig'de bir ayrılık daha! İstifasını açıkladı
Süper Lig'de bir ayrılık daha! İstifasını açıkladı
GİRİŞ 20.03.2022 16:07 GÜNCELLEME 20.03.2022 19:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Altay'da teknik direktör Serkan Özbalta istifa kararı aldı.

Özbalta, maçın ardından yaptığı açıklamada, "İki ayımı dolu dolu geçirdim. Gecem gündüzüm bambaşka bir seyre döndü. Çok büyük fedakarlık yaptık oyuncularla birlikte. Altay yönetimine istifamızı sunacağız, onlar gerekli değerlendirmeleri yaparlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • GS lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bide GS İn gavurda istifasını açıklasa
    Cevapla
  • Asilhan Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Özbalta, Altay'ı bırakmasını katiyen istemem. Deplasmanda Trabzon ve GS da yenil. Altay Özbalta ile devam etmeli. Gerekirse her maçı bundan sonra 5+5 hücumda daralan hilal düzeninde oynasınlar. Devam, devam, devam!.. Hücüm, hücüm, hücüm!.
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayanın malı gülene hayrı olmaz burya nasıl geldi ALTAY öyle de gidecek aslında ligde düşmesi gereken takım lar Malatya Rize Kayseri ve Hatay iki si zaten gidici Göztepe ye yazık olacak
    Cevapla
  • Takipci007 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan kayseri 5 e girecek
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki takimlar teknik direktör kıyma makinası olarak iş yapıyor.Altyapilara yatırım yapmak gerekirken yabancı futbolcuya yatırım yaparsan guardiola yi getirsen fayda etmez.Teknik direktörlerin coguda zorla istifa ettiriliyor
    Cevapla
  • Kayserisporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Darısı Hikmet Karamana ...en kötü 50 puanda olacak takım altlarda sürünüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle