Bülent Korkmaz: Kaybetsek her şey bitecekti!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Kaybetseydik her şey bitiyordu." dedi.

Bülent Korkmaz: Kaybetsek her şey bitecekti!
Bülent Korkmaz: Kaybetsek her şey bitecekti!
GİRİŞ 18.03.2022 23:51 GÜNCELLEME 18.03.2022 23:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir maçı mutlu şekilde tamamladıklarını belirtti.

Ligin kırılma maçına çıktıklarını ifade eden Korkmaz, "Eğer kaybetseydik psikolojik anlamda dip yapmış takım daha da düşecekti ve onu ayağa kaldırmak imkansız gibi bir şey olacaktı. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Geldiğimden beri bu kadar mücadeleyi, kazanma arzusunu ilk defa gördüm. Oyunculara hep bunu söylüyordum ve bu maç böyle bir maçtı. Kendilerini kutluyorum." diye konuştu.

Kaleci Gökhan Akkan'ın maçtan sonra "Bu başlangıç maçımız." şeklinde açıklama yaptığını hatırlatan Korkmaz, şöyle devam etti:

"İnşallah iyi bitireceğiz. Reaksiyonlar çok önemli. Gittiğim her takımda oyuncuların reaksiyonu, davranışı hep skoru değiştirdi. Burada biraz geç oldu ama önemli olan devamı. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Kaybetseydik her şey bitiyordu. Oyunculara, 'Artık toplantı yapmanın, konuşmanın anlamı yok. Sahada eylem yapacaksınız.' demiştim. Milli takım arasına moralli girdik ve daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum. Bazı oyuncular sakatlığı nedeniyle geriledi. Onlar da toparlayacaktır. Her zaman umudunuz olacak. Bunu hiç yitirmeyeceğiz. Umutlu olmazsanız bu işi yapmayın. Hiçbir zaman teslim olmadım. Kaybederken bile yüreğinizle kaybedeceksiniz."

YORUMLAR 27
  • Gulo 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize düşmeyecek.
    Cevapla
  • Ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok maç var ve kimin düşeceği belli olmaz. Trabzonspor çok büyütülecek bir takım değil. Lig zaten berbat. Karambolde zirvede arayı açtı
    Cevapla
  • Arif55 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir macta 3 tane penalti yaptiran bir takim daha karsiniza cikmaz.Mac 3-3 olsaydi bile Ts li oyuncular 4.penaltiyi yine yaparlardi.Inadina ayni koseye penalti atan oyuncuya ragmen,inadina ters tarafa atlayan bir kalecide herkese nasip olmaz...
    Cevapla
  • Korkutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize’yi düşürürseniz çaysız kalırsınız diye tehdit etmişlerdir:))))
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Kazandığın halde her şey zaten bitti kümeye yolun açık olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle