Bülent Korkmaz: Mağlubiyet kaçınılmaz oluyor...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, sürekli bireysel hatalardan gol yediklerini ve bunlar oldukça da mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Bülent Korkmaz: Mağlubiyet kaçınılmaz oluyor...
Bülent Korkmaz: Mağlubiyet kaçınılmaz oluyor...
GİRİŞ 12.03.2022 18:38 GÜNCELLEME 12.03.2022 18:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kasımpaşa’yı aldığı galibiyet için tebrik ederek, "Maalesef bireysel hatalardan goller yedik. Oyuna iyi başladık ve oyuna iyi başladıktan sonra top kaybı, sonrasında gelen gol. Beraberliği yakaladık, oyun üstünlüğünü de ele geçirdik ama yine bir bireysel hata ve gene gol. Bunların önüne geçemiyoruz. Bireysel hatalar bu kadar çok olursa mağlubiyet kaçınılmaz oluyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi adamın ne işi var Rize’de ? Sen ki Galatasaraylılığınla parlamış birisin.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çaykur Galatasaray maçını alsaydı 20 puan ligde düşme yaşanmazdı. Başkanları öyle inandirmisti. Orada Tahir Başkan gibi Galatasaray'ı rakip değilde düşman gören bir başkan varken Bülent Hoca da Hamza Hocada çalışmaması gerekirdi.
    Cevapla
  • Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çaykur seni Teknik direktör olarak getirmek ile en büyük hata yapmış oldu.. İLK küme düşen Çok üzülerek söylüyorum. ÇAYKUR RİZE SPOR OLACAK
    Cevapla