Göztepe Stjepan Tomas ile anlaştı!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 5'inci mağlubiyetini evinde Kasımpaşa karşısında alan Göztepe’de teknik direktör Nestor El Maestro ile yollar ayırılırken, görev için en kuvvetli aday ise Stjepan Tomas oldu.

GİRİŞ 09.03.2022 14:35 GÜNCELLEME 09.03.2022 14:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Son 10 haftaya kurtuluş barajının 5 puan gerisinde düşme hattında giren Göztepe, teknik direktörlük görevine Stjepan Tomas'ın getirildiğini duyurdu.

İzmir ekibinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktör Stjepan Tomas ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Hocamız ve ekibi bugün gerçekleşecek antrenman ile göreve başlayacak. Hocamıza ve ekibine Göztepe'mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz."

Futbolculuk kariyerinde Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor ve Bucaspor'da oynayan Tomas, Antalyaspor ve Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevini yürüttü. 

Antalyaspor'u 2019-2020 sezonunda çalıştıran Tomas, kırmızı-beyazlılarla 8 resmi maça çıktı. Antalyaspor'un başında sadece 1 galibiyet alabilen Tomas, 4 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti. Stjepan Tomas, 2020-2021'de ise Çaykur Rizespor'un çalıştırıcısı oldu. Rize ekibinde 21 resmi maçta sahaya inen 46 yaşındaki çalıştırıcı 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Göztepe'nin ilk aday olarak belirlediği Tomas'la anlaşamaması durumunda Samet Aybaba ve Çağdaş Atan gibi isimleri listesinde tuttuğu kaydedildi.

YORUMLAR 20
  • Hhhh 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı degıl Türk tercıhımız Altınordu Türk oyuncular hiç yabancı yok besıktas ilk Türk takımı sahıp çıkalım araştırın mutlaka iyiler vardır Türk takımı ve yetenekli Türk oyuncu ve antrenörler tercıh edılmeli Öncelıklı olarak yetemezse Türkler o zmn ıkıncı seçenekler
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bay bay goztepe..kendi ipini kendin çekmişsin
    Cevapla
  • Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük hata olur Çağdaş Atan, Mehmet Özdilek olabilir
    Cevapla
  • Hakan-s 2 yıl önce Şikayet Et
    Çagdaş Atanı almalılar...iclerinde en iyisi.Alanyada neler yaptiğı ortada...kümede kalmak istiyorsa tabi...
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kümeye Göztepe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle