Hatayspor, Yeni Malatyaspor'a gol olup yağdı!

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Hatayspor sahasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 5-2 mağlup etti.

Hatayspor, Yeni Malatyaspor'a gol olup yağdı!
Hatayspor, Yeni Malatyaspor'a gol olup yağdı!
GİRİŞ 27.02.2022 18:00 GÜNCELLEME 27.02.2022 18:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Hatayspor'a konuk oldu. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-2 kazandı.

Hatayspor'a galibiyeti getiren goller 21, 34, ve 84. dakikalarda El Kaabi, 25. dakikada Benzia ve 89. dakikada Saint Louis'in ayağından geldi. Yeni Malatyaspor'un gollerini ise 70. (Penaltıdan) ve 80. dakikalarda Dicko kaydetti.

Bu sonucun ardından Hatayspor puanını 42'ye yükseltirken Yeni Malatyaspor, 17 puanda kaldı. 

Gelecek hafta deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor da sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. 

Hatayspor: 5 - Yeni Malatyaspor: 2

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Çağdaş Altay, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Emin Tuğral

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Sackey (Dk. 90 Eren Fansa), Falette, Adekugbe, Onur Ergün, Ribeiro (Dk.67 Boudjemaa), Benzia (Dk. 67 Saint-Louis), Sadık Baş (Dk. 81 Selimcan Temel), El Kaabi, Diouf (Dk. 81 Lobjanidze)

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir (Dk. 46 Ahmet Eyüp Türkaslan), Campi, Haddadi, Buğra Çağıran (Dk. 88 Donsah), Mustafa Eskihellaç (Dk. 88 Mert Miraç Altıntaş), Ndong (Dk. 46 Haqi Osman), Zeffane, Azubuike, Barış Başdaş, Karim Hafez, Dicko

Goller: Dk. 21, 34 ve 84 El Kaabi, Dk. 25 Benzia, Dk. 88 Saint-Louis (Atakaş Hatayspor), Dk. 70 (Penaltıdan) ve Dk. 80 Dicko (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

Sarı kart: Dk. 68 Kamil Ahmet Çörekçi (Atakaş Hatayspor)

 

YORUMLAR 6
  • Sportmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ligde olursa olsun, zor durumda olan, takımlara karşı bu kadar efor sarfmetmek etikde doğruda değil, spor değil ego gidetmek oluyor bence. Unutmayın bir Malatya sporun durumuna sizlerde düşebilirsiniz, keşke güçlü takımlara karşı böyle oynayıp ses getirseniz o zaman dikate değer olur.
    Cevapla
  • Sahipsiz Malatya 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatya zaten başkanından siyasilerinden belediye başkanından stk lardan ve sahipsizlik ten yıkılmış bir takımı herkes yener tabii futbolcular zaten para vermezsen adım atmaz takım ortada yok yazıklar olsun hepsine….!
    Cevapla
  • 4 Abdullah 4 2 yıl önce Şikayet Et
    vaşkan defol git. bi takımı arka srka kümeye düşüren bir şahsiyet olarak tarihe geçtin kendinle utanacakmısın gurur mu duyacan srn düşün
    Cevapla
  • HD MLTYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyasporun şu andaki yönetimi geçen sezonda takimi küme düşürdü. Pandemi ve super ligdeki takim sayisinin artirilmasi nedeniyle ligde kaldı. Bu sezon yine kümeye düşme görülüyor ve aynı yönetim hala yerinde duruyor.iki sezondur aynı sonuç .Ainstain : Aynı koşullarda tekrarlanan bir deneyden farklı sonuclar beklemek aptallıktır. der. Birazcık onur be ne olur sanki... Malatyalilardan özür dileyin ve çekilin.. Bu işi başaracak olanların önünü açın artık!!!
    Cevapla
  • 4 Abdullah 4 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan Allah seni bildiği gibi yapsın. güzelim takımı ne hale getirdin. Artık defolma zamanın geldi geçiyor bile bu takım bunu hak etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle