Hikmet Karaman: 3-0, 4-0 bitebilirdi!

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası konuştu.

Hikmet Karaman: 3-0, 4-0 bitebilirdi!
Hikmet Karaman: 3-0, 4-0 bitebilirdi!
GİRİŞ 25.02.2022 22:59 GÜNCELLEME 25.02.2022 23:02
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Mücadelede 2-0 öne geçtiği maçta Trabzonspor 'a 3-2 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman, alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Deneyimli menajer, "2-0'dan sonra 3-0, 4-0 olabilirdi, içeri daha farklı skorla gidebilirdik. Trabzonspor adına tehlikeli bir olay da yoktu. Soyunma odasında neler yapacaklarını konuştuk ama o baskılarda bile ayağımızdaki topları verdik." dedi.

Takımının yakaladığı pozisyonlara değinen teknik adam, "Attamah ile Thiam'ın girdiği pozisyon rakibin girdiklerinden daha net. Orada 3-2 öne geçsek maç daha farklı yere gidebilirdi ama 3-2 penaltıyla maçı kaybettik" şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR 27
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzülme hocam, şampiyona yenildiniz.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    buda ayrı bir hava.. terimin değişik versiyonu çene bol .. bi takım düşecekse hikmet düşürür..2 maç kazanır bu işte hikmet var denilir
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet hoca GS ye gel
    Cevapla
  • Bahtsizfenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu Fenerbahçe nin başına gelse mac verildi denirdi. Psikolojik üstünlük sizdeyjen 2-0 dan mac kaybettiniz. 3-0 olmamasi icin ugrastiniz zaten.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet son yılların en iyi kadrosu var elinde hocam. Gol atarken, gol yememeyide öğret öğrencilerine. 2-0 dan sonra yenen goller evlere şenlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle