Malatyaspor'da Adem Büyük ile yollar ayrıldı!

Yeni Malatyaspor, futbolcu ve teknik sorumlu olarak görev yapan Adem Büyük ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Malatyaspor'da Adem Büyük ile yollar ayrıldı!
Malatyaspor'da Adem Büyük ile yollar ayrıldı!
GİRİŞ 24.02.2022 15:18 GÜNCELLEME 24.02.2022 15:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor, Teknik-Sorumlu ve futbolcu görevinde olan Adem Büyük ile yollarını ayırdı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüzde futbolcu ve Futbol Sorumlusu olarak görev yapan Adem Büyük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız." denildi.

YORUMLAR 15
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım içinde bir sıkıntı var büyük ihtimal yönetimsel, yoksa kadro olarak emin olun Konya dan daha iyi kadroya sahipler.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan isimler olsaydı fenerbace Beşiktaş kadroları kötü kadromu..en önemli şey yönetim ve teknik ekip..ondan sonra kadro taraftar şeklinde sıralanabilir..bir defa maddi olarak futbolcuya borcun olmayacak nokta..parasını alamayan kim olursa olsun verimsiz olur..herhangi bir çakışan içinde geçerli 2 ay maaşını geç ver senden kötüsü olmaz herkese hakkını anında vereceksin öyle transfer yaptım aldım diye hava atmaya benzemez bu işler
    Cevapla
  • EsEs 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan adam iyiki kendini bi maça aldı
    Cevapla
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sumidika denen şarlatan nerelerde ? Bu takımı ben kurmadım ikinci devre görün bizi diyordu yerel bir gazatecinin sorusu üzerine . Ayrıca gram üzülmedim hem takkmın durumuna hemde adem denen bızuntuya.
    Cevapla
  • Çivi 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevdiği Galatasaray gitsin
    Cevapla
  • Tttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Senidemi kovdular
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim verdigimiz paralari Cek Cumhuriyeti yada Polonya gibi ülkeler verse, inanin avrupada ilk 8 e girerler. Biz ilk 20 ye zor giriyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle