Tahir Kıran: Galatasaray maçını izlemeye gitmeyeceğim

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, “Galatasaray maçını izlemeye gitmeyeceğim. İki yönetici haricinde de hiç kimseyi göndermeyeceğim, misafir dahil. Bizim maçımıza gelmediler, biz de gitmeyeceğiz” dedi.

Tahir Kıran: Galatasaray maçını izlemeye gitmeyeceğim
Tahir Kıran: Galatasaray maçını izlemeye gitmeyeceğim
GİRİŞ 23.02.2022 12:38 GÜNCELLEME 23.02.2022 21:52
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, bir yerel televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Yeşil mavili taraftarların istifa çağrılarını değerlendiren Kıran, "Taraftarlar son maçta ‘Hamza istifa’ diye bağırdılar sonra yönetim istifaya döndüler. Tamam biz istifa edelim, buyurun gelin yapın. Bugüne kadar gecem gündüzüm Rizespor. Rüyalarımda Rizespor görüyorum, öyle kolay değil bu işler. Ateşten gömlek giymek kolay iş değil. Biz taşın altına kafamızı, gövdemizi, eşimizi, dostumuzu koyduk. Düştük de düştük. Bırakın bir sezon sonu gelsin, yaparsınız eleştirinizi. Bizim de şevkimizi kırmayın. Çıksın bir delikanlıda göreyim, 25 milyon Euro’nun altına girsin. Ya taraftarlığı öğrenecekler ya da gerekirse maçları Rize’de oynamayacağım. Beni başka yollara sevk etmesinler. Herkes şapkasını önüne koysun düşünsün, hesap yapsın. Uyku uyumuyorum ben. Olduğumuz durumdan ben memnun muyum? Yaşadıklarımızı görmüyor musunuz? Ciddi anlamda bize bir mobing uyguluyorlar. Ondan sonra ben bağırınca 25 bin lira ceza. 25 bin lira çok önemli değil ama bizim canımız yanıyor. Bir hakemin düdüğü ile benimle beraber o şehirde yaşayan insanların canı yanıyor.” dedi.

'12 FİNAL MAÇIMIZ VAR'

Bir hoca değişikliğine gittiklerini belirten Kıran, “Bülent Hoca’ya ‘sana ihtiyacımız var’ dedik. O da kırmadı bizi, geldi takımın başına geçti. Şimdi 12 maçlık bir periyodumuz var. 12 tane final maçımız var. 12 final maçından sonra buralarda olmayacağız, çok daha yukarılarda olacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız.” şeklinde konuştu.

‘BİZİM MAÇIMIZA GELMEDİLER, BİZ DE GİTMEYECEĞİZ’

Hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray maçını izlemeye gitmeyeceğini açıklayan Tahir Kıran, “İki tane yönetici göndereceğim. İki yönetici haricinde de hiç kimseyi göndermeyeceğim, misafir dahil. Bizim maçımıza gelmediler, biz de gitmeyeceğiz. Çıkacağız maçımızı oynayacağız, puan veya puanlar almaya çalışacağız. Alamazsak da bizim bir kaybımız yok zaten. 4 maça puan yazmadık. Bu alacaklarımız ekstra puan olacak.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 45
  • Sporsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüh ne büyük kayıp be Tahir bey gelemiyecekmiş yemedi değilmi? Çevirdiğin dolapların cevabını alacağını bildiğin için kaçıyorsun Rize halkını tenzih ederim fakat diyeceğim şu inşallah düşersinizde türk futbolu ve rizespor senin gibilerden kurtulur.
    Cevapla
  • İSMAİL H.İLİŞE 2 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKAN SEN 20 FUTBOLCUYU SATARA KA YANLIŞ YAPTIN TAKIMIN İSKELETİNİ KORUYUP NOKTA TRANSFERLER YAPACAKTIN SEN NE YAPTIN TAKIMI DAĞITTIN 20 FUTBOLCUYU YOLLADIN.YOLLADIĞIN FUTBOLCULARIN YERİNE HERKES KALİTELİ FUTBOLCULAR ALACAĞIZ VE ZİRVEYE OYNAYACAĞIZ DEDİNİZ AMA ALINAN FUTBOLCULAR DÜŞÜK KALİTEDE OYUNCULAR ÖRNEK PİRİ FRANSA 2.LİGİNDE 38 LİG MAÇINDA 6 MAÇ OYNAMIŞ 138 DAKİKA KEZA MENDEZ BAK İS,İMLERİ DAHİ OKUNMUYOR.YANLIŞ YAPTI İSEN ERDEMLİK YAPIP YANLIŞ YAPTIM DİYECEKSİN.Topladın döküntüleri sonrada konuş.
    Cevapla
  • The End 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm liglerin en sevimsiz, en çirkin takımı. İnşallah bal ligine düşer ordanda Türk futbolundundan silinirsiniz.
    Cevapla
  • Gerçektenmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapma başkan gecelerdir uykusuz kaldım. Bir daha düşün sen gelmezsen biz ne yapacağız, bu arada fenerden forma iste sarı lacivert formayla çıksınlar daha şanslı olursun takımı otomatik motive etmiş olursun. Eğer maça gelmezsen de maç sonu hakeme sallayacak yöneticiler gönder.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Duyacağını bildiğin için gelmeyeceksin değilmi? Seni köftehor seni. Seni fenersever seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle