Hamza Hamzaoğlu'ndan istifa açıklaması!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir'e 2-0 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'ndan istifa açıklaması!
Hamza Hamzaoğlu'ndan istifa açıklaması!
GİRİŞ 18.02.2022 22:44 GÜNCELLEME 18.02.2022 23:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir'e 2-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

"Maça iyi başladık, sonuna kadar da iyi mücadele ettik. Çok talihsiz iki gol yedik. Oyuncularıma teşekkür ettim içeride. Skor ne olursa olsun, yapmaları gerekeni yaptılar. Oyuncularıma söyleyecek hiçbir şeyim yok."

"Bir değerlendirme yapacağız"

"Taraftarlarımız bizi istifaya davet etti. Olabilir. Nasıl göreve davet ediliyorsak, istifaya da davet edilebiliriz. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa bize düşen neyse onu yaparız. Oturur, konuşuruz. Bir değerlendirme yapacağız."

BASIN TOPLANTISI

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki tane şanssız gol yediklerini, zaman zaman iyi oynamalarına rağmen rakibin daha iyi olduğunu belirtti.

Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığına değinen Hamzaoğlu, "Yediğimiz iki golde de Gökhan kararsız kaldı. İkinci golde Eren topa dokundu. Ufak tefek hataları rakip değerlendirdi, biz ise değerlendiremedik." diye konuştu.

Seyircinin futbolculara gösterdiği tepkileri anlamakta zorlandığını kaydeden Hamzaoğlu, "Seyirci geçen hafta Alper'e tepki gösterdi. Bu hafta Alper'e ihtiyacımız olsa oynatamayacaktık. Bu seyircinin önüne atmak zor, psikolojisi iyi değil. Sabo'yu önümüzdeki hafta oynatmamız zor. Diğer hafta bir başkası olursa sorumluluk nasıl alacaklar. Anlam veremiyoruz. Bu şekilde bir yere varamayız. 34 hafta birine bağırsa sonuçta sahaya çıkacak oyuncu bulamayız." değerlendirmesinde bulundu.

Kendisinin de tribünler tarafından istifaya davet edildiğini hatırlatan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Olabilir, nasıl göreve davet ediliyorsak istifaya da davet edilebiliriz. Bu gününe kadar hiçbir kulüpte sorun çıkarmadığımı bilirler. Normaldir zaman zaman kulübün ve takımın menfaatine olursa bunu yapmaktan çekinmeyiz ama asla görevden kaçmak gibi pes etmek gibi bir niyetimi yok. Transferlerimiz ile daha iyi bir ekip olduk. Bugüne kadar 20 haftada 22 puan topladık. Yarım sezon gibi. Kendi rakiplerimize sadece Giresunspor'a deplasmanda 10 kişi kaldığımız için yenildik. Rakiplerimizi le başa baş mücadele edecek bir ekibiz. Bugün futbol olarak Başakşehir'den aşağı kalmadık. Sadece sonuçlandıramadık."

Yönetim ile görüşeceğinin altını çizen Hamzaoğlu, "Başkan ile bu akşam oturur konuşuruz. Bir şeyler iyi gitmiyorsa böyle bir tasarrufları olacaksa hiç problem değil. Takıma güveniyoruz ama bir değişim gerekiyorsa yaparız. Değişim olmazsa bu takımla beraber biz yarışı iyi yerde bitiririz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Demedi demeyin bu Hamza boş adam Rize yi küme dusurur
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım kümeye gitti gidiyor , Deplasmanda bi galibiyeti yok, Komuşuyo hala
    Cevapla
  • Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hoca çok iyi bir insan severim ama Rize İnşallah daha beter olur.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamza kardeşim, sen elinden geleni yapıyorsun. Bir iki yenilgi dünyanın sonu değil. Bence istifa etmenizi gerektirecek bir durum yok. Başarılarınız daim olsun.
    Cevapla
  • Sporsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hocam seni tenzih ederim fakat rizesporun bir önceki ve şimdiki başkanları yüzünden ligden en çok düşmesini istediğim takım rizenin bu insanlardan kurtulması için rize bunları haketmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle