Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti

PFDK, Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti ve 113 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

GİRİŞ 17.02.2022 21:45 GÜNCELLEME 17.02.2022 23:20
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Açıklanan PFDK kararlarında Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a Beşiktaş maçı sonrası hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 ay hak mahrumiyeti ve 100 bin lira para cezası verildi. Öte yandan Sancak'a sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle de 13 bin lira para cezası verildi.

"İNCELEMENİN DEVAMINA KARAR VERİLMİŞTİR"

Öte yandan PFDK'nın açıklamasında "Murat Sancak hakkında, müsabaka sonrası medya mensuplarına yapmış olduğu açıklamaları ile ilgili olarak TFF'nin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapmış olduğu başvuru sonucunun beklenmesine ve bu nedenle incelemenin devamına karar verilmiştir." denildi.

YORUMLAR 21
  • Mustafa biçer 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu taraftar olarak bile stada alinmasi sakincali tff beni ceza ile terbiye etmeye çalişiyor dedi kendide farkinda terbiyeye ihtiyacı olduğunu
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Maçı yanlış yöneten hakemlere ne ceza kestiniz merak ettim!
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam UEFA ya suç duyurusunda bulunurum çifte standarttan aynı ifadeleri kullanan x kulüp başkanına ceza veremediler ne karşılığında cevap verin adaleti satanlar
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yüksek ceza veriyorlar ki kimse ağzını açıp konuşmasın. Birde buna sportmenliğe aykırı kılıfı uydurmuşlar. Bu kadar ceza kesiliyor her hafta toplasan 1 milyondan fazla ceza tutarı var. Kime nereye harcanıyor bu para peki? Türk futboluna 1 gram faydası var mı bu ceza paralarının???
    Cevapla
  • Yavuz Tosun 2 yıl önce Şikayet Et
    Aferin. Gereksiz konuşuyor gereksiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle