Aykut Kocaman'dan Süper Lig kararı!

Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra birçok Süper Lig ekibinden teklif alan Aykut Kocaman, bu sezon takım çalıştırmama kararı aldı.

Aykut Kocaman'dan Süper Lig kararı!
Aykut Kocaman'dan Süper Lig kararı!
GİRİŞ 17.02.2022 12:58 GÜNCELLEME 18.02.2022 00:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra birçok Süper Lig takımından teklif alan Aykut Kocaman, 2021-2022 sezonunun kalan bölümü için kararını verdi. Bu sezon takım çalıştırmama kararı alan Aykut Kocaman, tüm planlarını yeni sezon üzerine yapıyor.

FENERBAHÇE'YE KAPILARI KAPATMIŞTI

Uzun vadeli bir projede görev almak isteyen Aykut Kocaman, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Ali Koç dönemi için Fenerbahçe'ye kapıları kapatmıştı. Aykut Kocaman 'Ali Koç ve yönetimi size görev teklif etse bakışınız ne olur?' sorusuna, "Ben Fenerbahçe'deki bu denklemin içinde yokum. Bu kadar net. Var olan şartların benim kulübe fayda sağlama, kulübün de bana güven ortamı sağlaması açısından doğru şartlar olduğunu düşünmüyorum. O açıdan Fenerbahçe'deki bu denklemde yokum, hiç olmadım" cevabını vermişti.

ALİ KOÇ, AYKUT KOCAMAN PİŞMANLIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Öte yandan Aykut Kocaman'ın bu sözlerinin ardından Ali Koç, Fenerbahçe'de başkanlık görevine gelir gelmez tecrübeli teknik adamla yolları ayırmasının yanlış bir karar olduğunu itiraf etmiş ve "2018-19 sezonuna dönüp baktığım zaman belki de o zamanki hocamız Sayın Aykut Kocaman'ı tutup bir sezon daha devam etmek daha doğru karar olabilirdi" ifadelerini kullanmıştı.

AYKUT KOCAMAN'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARNESİ

2001 yılında İstanbulspor ile teknik direktörlük kariyerine adım atan Aykut Kocaman, sırasıyla Malatyaspor, Konyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Başakşehir'de görev aldı. Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük kariyerinde 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 3 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • Hacıkemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en iyi hocalarından biri. Konya ve Başakşehir Aykut Hocanın kurduğu iskelet üzerine devam ediyor. Konya Avrupa kupalarına katıldı. Kupa ve Superkupa şampiyonu oldu. Aykut Hoca ayrıldı. Konya'nın elde ettiği gelirler uçtu. Elde edilen gelirler sportif faaliyetlere harcanmış olsaydı, şimdiki Konyaspordan 4-5 seviye üstün bir takım izlerdik. Türkiye'de kulüpler genelde ilk olarak Teknik direktörlerle yollarını ayırır.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Konya'yı anladık da Başakşehir'i nasıl kurmuş. O zaman Abdullah Avcı ve şampiyon olan Okan 'ın takımı nerede?
    Cevapla
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kovalan hoca görmek istiyorsan başka yere bak. Yirmi yılda 5-6 takım çalıştırmış aykut bazıları bu sayıyı iki yılda buluyor.
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman abi hiç çalıştırma her hafta sonu ağlamalarindan gına gelmiş ti
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    bunsan hoca olmaz..
    Cevapla
  • FB li 2 yıl önce Şikayet Et
    isabet olmuş bunun oynattığı futbol kanser gibi insanı kahreder ali koçun hoca ve futbolcu tercihleri ortada yöneticiliği ortada o yüzden pişman olmuş olabilir tabi aykuttan yana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle