Sinan Gümüş'ün yeni adresi belli oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Sinan Gümüş ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sinan Gümüş'ün yeni adresi belli oldu!
Sinan Gümüş'ün yeni adresi belli oldu!
GİRİŞ 08.02.2022 20:30 GÜNCELLEME 08.02.2022 22:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe'den 2,5 yıllığına kadrosuna kattığı eski oyuncusu Sinan Gümüş'ü resmen duyurdu. Kırmızı beyazlılar sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ‘Ezel’ dizisinde Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterinin sesiyle "Ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı! Kulübümüz Sinan Gümüş ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı beyaz armamız altında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki Sinan Gümüş, 2019-2020 sezonunun devre arasında Antalyaspor'da 13'ü lig, 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 16 maçta forma giydi. Gümüş, bu maçlarda 937 dakika sahada kalırken, 5 gol ve 1 asiste imza attı.



Fenerbahçe sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe Kulübü, bir süredir kadro dışı olan kanat oyuncusu Sinan Gümüş'ün sözleşmesini feshetti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2020-2021 sezonunda kulübümüze transfer olan Sinan Gümüş'ün sözleşmesi feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Geçen sezonun başında transfer olduğu Fenerbahçe'de 18 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Sinan Gümüş, 3 kez ligde gol sevinci yaşadı. 28 yaşındaki futbolcu, geçen sene ağustos ayında kadro dışı bırakıldığı için bu sezon herhangi bir maçta forma giyemedi.

YORUMLAR 2
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    FB kulübü öyle atıl bir hale getirildi ki en değerli futbolcular bile kariyerlerinde dibi yaşayarak eriyip gidiyor. Balık baştan kokar sözünün ne kadar doğru bir söz olduğunu Ali Koç ve basiretli(!) yönetimi bir kez daha teyit etti. Bravo onlara!
    Cevapla
  • m&m 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuh bu fb Berish adan 10kat daha iyi .
    Cevapla