Diego Costa'dan Türkiye'ye yeşil ışık! Süper Lig ekibi...

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'nın Türkiye temsilcisi Marco Kırdemir, Brezilya asıllı İspanyol oyuncunun Antalyaspor'a transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Diego Costa'dan Türkiye'ye yeşil ışık! Süper Lig ekibi...
Diego Costa'dan Türkiye'ye yeşil ışık! Süper Lig ekibi...
GİRİŞ 31.01.2022 21:45 GÜNCELLEME 31.01.2022 21:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'nın Türkiye temsilcisi Marco Kırdemir, Brezilya asıllı İspanyol oyuncunun Antalyaspor'a transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, ''Costa, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Antalyaspor'la ilk görüşmemizde anlaşma sağlayamadık; çünkü Corinthians devreye girdi; oyuncunu kafası karıştı. Ama sonrasında ikinci bir görüşme yaptık. Daha olumulu. 1 buçuk yıllık sözleşme istiyor Antalyaspor'dan. Yarım dönem oynamaya sıcak bakmıyor. Walter Sabatini, Salanita'nın sportif direktörü beni aradı. Oyuncuyu istediklerini söyledi. Parma da istedi. Ama bugün Avrupa'da transferin son günü. Türkiye'de 8 Şubat'a kadar devam ediyor. Antalyaspor'un şansı daha fazla...'' dedi. 
 

YORUMLAR 4
  • Muhittin 2 yıl önce Şikayet Et
    Emekli oldumu yoksa pirimi eksik kalmakta
    Cevapla
  • fatih Perihan 2 yıl önce Şikayet Et
    ölmüş bu yaramaz
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam paslanmış
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Almayın! Atletico'dan ayrıldığında bjk istedi, gelmedi, brezilyayı tercih etti, şimdi takımsız kalınca tabi koşa koşa gelmek ister türkiyeye
    Cevapla