Aytaç Kara'nın, Göztepe ile anlaştığı iddia etti!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Galatasaray'da forma giyen Aytaç Kara ile anlaşma sağladı. Cimbom, Aytaç'ın ayrılığına izin verirse, İzmir ekibinde forma giyecek.

Aytaç Kara'nın, Göztepe ile anlaştığı iddia etti!
Aytaç Kara'nın, Göztepe ile anlaştığı iddia etti!
GİRİŞ 31.01.2022 10:49 GÜNCELLEME 31.01.2022 16:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da, DeAndre Yedlin, Luyindama, Atalay Babacan'ın ardından bir ayrılık daha kapıda. Sarı-kırmızılılarda Aytaç Kara, Göztepe ile her konuda anlaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Aytaç' Kara'nın ayrılığına izin verirse, İzmir ekibinde forma giyecek. Galatasaray ile Haziran 2024'e kadar kontratı olan Aytaç'ın sezon sonuna kadar kiralanması planlanıyor.

12 maçta görev aldı!

28 yaşındaki orta saha, bu sezon 4'ü ilk 11 olmak üzere toplam 12 maçta görev aldı. Aytaç'ın kariyerinde Eskişehirspor, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Bursaspor ve Kasımpaşa takımları bulunuyor.

Aytaç Kara'nın kariyeri

23 Mart 1993 doğumlu Aytaç Kara, Altay Altyapısı'nda futbola başladı. Burada A Takım'a kadar yükselmeyi başaran 28 yaşındaki futbolcu, Eskişehirspor, Trabzonspor, Y. Malatyaspor, Bursaspor ve Kasımpaşa gibi kulüplerde forma giydi. Son olarak 2021 yazında Galatasaray ile anlaşan orta saha oyuncusu, Sarı-Kırmızılılar'da çıktığı 12 maçta gol ya da asist katkısı sunamadı.

Kariyeri boyunca 260 karşılaşmada görev alan Aytaç Kara, 28 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, 15 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

YORUMLAR 7
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam yerine koyup oynatmadığımız bütün oyuncular gittikleri takımda coşuyor.
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kiralık gönderin çünkü kimi gönderseniz çoşuyor hiç değilse takasta kullanırsınız ama yöneticiler bedavaya verdiklerini gösteriyor genelde pek inandırıcı olmasada
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • K.Maraşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocanın geçmişi başarılar ile dolu ama, bu sene Fatih hoca ve yönetim takım hariç her şey ile ilgilendiler. Takım fizik kondisyon, Moral motivasyon ve rakibe göre taktik uygulama da sınıfta kaldılar. Bu gün sıralama yerimiz başta Fatih hoca ve yönetimin eseridir.
    Cevapla
  • Erhan Uzun 2 yıl önce Şikayet Et
    hazırlık kampının en iyisiydi
    Cevapla
  • Belli 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar iyiki 12 macta hiç katkı sunmamış
    Cevapla
  • Belli 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar iyiki 12 macta hiç katkı sunmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle