Giresunspor'dan Okan Kocuk açıklaması!

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Önümüzdeki hafta transferlerimizi halledersek çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Giresunspor'dan Okan Kocuk açıklaması!
Giresunspor'dan Okan Kocuk açıklaması!
GİRİŞ 23.01.2022 20:29 GÜNCELLEME 23.01.2022 20:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden GZT Giresunspor, 3-1’lik skorla mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Trabzon maçından sonra bu maçı iç sahada kazanmak istediklerini belirterek, "İç sahada problemlerimiz var. 3 maçtır kazanamıyoruz ve sıkıntılarımız var. Ama deplasmanlardan puanlarla dönüyoruz. Maça da iyi başladık ve baskıları iyi uyguladık fakat 2 pozisyon hatasından 2 gol yedik. Fakat ondan sonra oyunumuzu değiştirdik. Hayrullah’ın sakatlanması oyunumuzu değiştirdi. Üstün bir oyun oynadığımızı düşünüyorum fakat rakibimiz girdiği ilk pozisyonları gole çevirince biz de girdiklerimizi değerlendiremedik. Hiçbir zaman eksikleri savunmam ama bugün oyuncu bile değiştiremedik. Dün gelen Doukara’yı mecbur oynatmak zorunda kaldık. Orta sahanın zaten sakat hepsi. Flavio da bugün fedakarlık yaparak oynadı. Oyuncularımdan çok memnunum. Oyun olarak da iyi oynadılar. Girdiklerimizi atamayınca oyunu çeviremedik ama oyun beni memnun etti. Önümüzdeki hafta da transferlerimizi halledersek çok daha iyi yerlere geleceğiz. Taraftarlarımız için çok üzgünüm. İnanılmaz bizi desteklediler. Onlara galibiyeti hediye etmek istiyorduk ama başaramadık. Bu takıma inansınlar. İyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

Okan Kocuk açıklaması

Hakan Keleş ayrıca, "Okan Kocuk konusunu kapatmıştık ama bu hafta yine açtılar. Bakalım ne olacak, duruma göre hareket edeceğiz. Memnunuz ve bırakmayı düşünmüyoruz. Transfer tahtamız kapalı, herkes takviye yapıyor. Bizim de transfer yapmamız lazım." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • Agasar 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor sende flavyo ve diabeteyi al geri
    Cevapla
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki aldınız diyelim, yabancı kontenjanınız varmı?
    Cevapla
  • Hasan YAVUZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor a karşı oynadığınız gibi oynasaydınız ya, Aslan kesilmiştiniz. ne oldu yoksa çokmu yoruldunuz Trabzonspor maçında
    Cevapla
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorumcular forumu terk edin
    Cevapla
  • kasva 2 yıl önce Şikayet Et
    sen iki penaltıyıda atma sonra kalmış giresunspor a laf söyle yöy öğle bir dünya
    Cevapla
  • ofli 2 yıl önce Şikayet Et
    Noldu Trabzon'daki pantere.
    Cevapla
  • oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    neoldu kaleci reale gittimi almadımı real
    Cevapla
  • Ali godek 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam yediğimiz golün ucundede defans hatası vardı böyle defansı mi olur yediği goller amatorce
    Cevapla
  • Tamer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak Giresun spor rumuzu ligde kalmasını istiyorum ve de inanıyorum ki lig de kalacak inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle