İsmail Kartal'dan duygulandıran Ahmet Çalık sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık hakkında konuştu.

İsmail Kartal'dan duygulandıran Ahmet Çalık sözleri!
İsmail Kartal'dan duygulandıran Ahmet Çalık sözleri!
GİRİŞ 14.01.2022 19:21 GÜNCELLEME 14.01.2022 19:27
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, 11 Ocak Salı günü geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Katıldığı bir televizyon kanalında genç futbolcu hakkında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, herkesi duygulandırdı.

"Altyapıdaki çocuklara harçlık verirdi"

Ahmet Çalık'ın çok saygılı bir insan olduğunu belirten Kartal, "Geçen sezon Hilmi Kulluk başkanla beraber Ahmet Çalık'ı transfer ettik. Bu konuda kendisi çok büyük fedakarlıklar yaptı. Gayet de güzel gidiyordu. Bir insan olarak çok düzgün saygılı bir insandı. Bulunduğu ortamda herkese saygı duyuyordu. Ara ara altyapıdan oyuncular çağırarak onları etrafına alıp yemeklere götürüyordu. Onlara abilik yapıyordu. Onlara destek oluyordu. İnançlı bir çocuktu. Gerçekten çok üzgünüm. Alt yapıdan gelen çocuklara krampon alıyordu, harçlık veriyordu. Türk futbolu ve Konyaspor camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 66
  • Siü 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eğlesin
    Cevapla
  • Fb1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Heryerde dinini örfünü bilerek insanları sevip ihtiyacı olana yardım ederek çalışanlar gerçek düzgün insanlar. Bunlara hayattayken değer verilmeliki çoğalsınlar. Günümüzde malesef yok edilmek için uğraşılıyor.
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Islam ne guzel bir din
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Toz değil iz bırakanlardan Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine sabrı cemili bol versin rabbim bağışlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle