Ahmet Çalık'ın odasında seccadesi açık bulunmuş

Köşe yazarları Yusuf Kaplan ve Ali Dikilitaş, Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümünün ardından yürekleri dağlayan gerçeği paylaştı.

Ahmet Çalık'ın odasında seccadesi açık bulunmuş
Ahmet Çalık'ın odasında seccadesi açık bulunmuş
GİRİŞ 13.01.2022 12:25 GÜNCELLEME 13.01.2022 21:07
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Konyaspor'un başarılı defans oyuncusu Ahmet Çalık, nikah günü almak için önceki gün sabah saatlerinde Ankara'ya hareket etti. Çalık Ankara-Niğde otoyolunun Gölbaşı mevkiinde 09.00 sıralarında refüjü aşarak tarlaya uçtu. Taklalar atan araçtan Ahmet Çalık'ın cansız bedeni çıktı. 



Başta Konyaspor camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğan kazanın ardından köşe yazarları Yusuf Kaplan ve Ali Dikilitaş, Ahmet Çalık'la ilgili paylaşımda bulundu.

Yusuf Kaplan: "Kazandığını ülkesinin insanına geri vermiş"

Yusuf Kaplan paylaşımında, "Konyaspor'lu Ahmet Çalık'ın vefatı ülkeyi yasa boğdu. Odasında seccadesi açık bulunmuş. Kimsesizlere, yoksullara sürekli her tür maddi yardımı yaparmış. Kazandığını ülkesinin insanına geri vermiş. Ne kadar güzel bir insanmış. Ne kadar güzel bir Müslüman! Allah rahmet eylesin." ifadelerinde bulundu.



Ali Dikilitaş: "Evden çıkarken seccadesi yerde duruyormuş"

Merhabahaber.com yazarı Ali Dikilitaş ise köşesinde, "Yaklaşık 1 ay önce Konyaspor ile yeni sözleşme imzalamıştı, yazacak çok hikayemiz var diye düşünüyorduk. Ahmet’i seviyorduk, oda bizi seviyordu. Evden çıkarken seccadesi yerde duruyormuş. Ne denebilir ki Allah (c.c.) mekanını cennet eylesin." ifadelerine yer verdi.



Ahmet Çalık'ın yıllar önce yaptığı bir paylaşım

2013 yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız. Hayırlı Cumalar..." ifadelerini kullanan Ahmet Çalık'ın bu sözleri de ölümünün ardından çokça paylaşıldı.

YORUMLAR 40
  • Yasin akgol 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yönetimi luyindama kazmasına verdiği şansı koca yürekli Ahmet e vermedi mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Yusuf Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun Ahmet kardeşim. Rabbim ailesine sabırlar versin .Ne güzel birsey arkandan güzel sözler söyletmek bu dünyaya bir hoşseda bırakmak en önemlisi sadece bunlar gidiyor ahirete işte
    Cevapla
  • Demir demir 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adammış.Onun futbolunu seyrederken ,o efendiliği sergiliyordu.Hakemler bile ona tebessümle muamele ediyordu.Mekanin cennet olsun ahmet kardeşim, kisiliginle turk futboluna örnek oldun..Senin mevkiinde konyasporda kim oynarsa oynasın gözümüz hep seni aricak..O topa yükselişlerin unutulmayacak..
    Cevapla
  • Doğulu ... 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...
    Cevapla
  • Mustafa Güler 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun yavrum. İnşallah peygamber efendimize komşu olursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle