Çaykur Rizespor'dan Pato açıklaması!

Orlando ile sözleşmesi sona eren Alexandre Pato'nun Rizespor'a transfer olacağı iddia edildi. Karadeniz ekibinden Pato ile ilgili açıklama geldi.

Çaykur Rizespor'dan Pato açıklaması!
Çaykur Rizespor'dan Pato açıklaması!
GİRİŞ 04.01.2022 20:23 GÜNCELLEME 04.01.2022 20:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 17 puanla 17. sırada ateş hattında yer alan Çaykur Rizespor için gündeme Alexandre Pato iddiası geldi.

"Alexandre Pato ismi gündemimize gelmedi"

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, "Alexandre Pato ismi gündemimize gelmedi. Pato ismi menajerler aracılığıyla da kulübümüze önerilmedi. Pato ismini ben de sizler gibi sosyal medyada gördüm.  Ama şunu söyleyebilirim; Pato'yu yüzeysel olarak biliyorum. Teknik anlamda hocamız ve ekibinin filtresinden geçerse ve oyuncu da gelmek ister ise böyle bir durum böyle bir ortam oluşursa sonrasında takımımızdan ayrılacak oyuncularla açılabilecek kontenjan sonrasında Çaykur Rizespor iyi ve kaliteli oyuncuyu takıma katma konusunda geri kalmayacak güçtedir" ifadelerini kullandı.

Remy, Rizespor'dan ayrılacak mı?

Loic Remy konusunda ise Selimoğlu, "Loic Remy şu anda kulübümüzün oyuncusu. Remy'nin gidişiyle ilgili net bir durum söz konusu değil. Remy ile görüşmelerimiz devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Pato'nun kariyeri

İtalya'nın Milan, İngiltere'nin Chelsea, İspanya'nın Villarreal takımlarında oynayan Pato, Çin'de Tianjin Tianhai, ülkesinde Internacional, Corinthians ve Sao Paulo'da görev yapmıştı. Pato geçtiğimiz sezonu ise MLS ekibi Orlando City'de geçirdi ve 1'i ilk 11, 5 maçta görev aldı.

Pato, Brezilya Milli Takımı'nın formasını ise 27 kez giydi ve 10 kez de fileleri havalandırdı.

YORUMLAR 3
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Pato 1.ligde oynamaz
    Cevapla
  • RESET 2 yıl önce Şikayet Et
    BAK HELE BAK hallere bak pato geldide hocanın filterisinden geçekmiş yav bırakın bu işleri
    Cevapla
  • Yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi işleri
    Cevapla