Alanyaspor, Bülent Korkmaz'la yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yol ayrımına gidildi.

Alanyaspor, Bülent Korkmaz'la yollarını ayırdı
Alanyaspor, Bülent Korkmaz'la yollarını ayırdı
GİRİŞ 29.12.2021 19:15 GÜNCELLEME 30.12.2021 10:14
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Aytemiz Alanyaspor’un başına geçen Bülent Korkmaz, son haftalarda alınan sonuçların ardından Alanya ekibiyle yollarını ayırdı.

İlk 6 hafta puan kaybetmeyen Korkmaz’ın ekibi, ardından gelen mağlubiyetlerle sarsılırken, Bülent Korkmaz bugün Alanyaspor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak takımdaki görevinden ayrıldı.

Alanyaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Kamil Köseoğlu, Mardin Büyükşehir Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından teknik direktör Bülent Korkmaz ile oturarak konuştuklarını söyledi.

Köseoğlu yaptığı açıklamada, “Karşılıklı tokalaştık. Bülent Korkmaz ile yollarımızı ayırdık. Herhangi bir tazminat talep etmedi. Kendisi çok beyefendi bir insan. Biz yönetim olarak son çıktığı maça kadar tüm haklarını kendisine verdik” sözlerine yer verdi.

İLK ADAY FARIOLI

Ayrılığın yarın yapılacak olan ortak basın açıklamasıyla duyurulması beklenirken, Bülent Korkmaz'ın yerine ise son olarak VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Francesco Farioli’nin düşünüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR 14
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    başka takımda kovulanın sana ne faydası olacak
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Gsliye hayat yok bu ligde. Koç ailesinin takımları ve onların iş verdiği kukla başkanlar oldukça gs zor görür başarıyı. Kinleri var ezelden beri.
    Cevapla
  • net 2 yıl önce Şikayet Et
    niye kovuldu ki???? gayet iyiydi. ne yapmasını bekliyordu alanya şampiyonluk mu hedefliyordu
    Cevapla
  • Haşmet Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    usta 5 tane yersen 2.lig takımından gönderirler kusura bakma...
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    İkinci lig takımından ne zaman beş yedi haşmetmeap bide kusura bakma demişsin asıl sen kusura bakma senin kafan bi milyon herhalde
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman yedi 5 tane? Mardin'e 5 tane attılar bugün.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ertuğrul sağlam , bülent korkmaz gibi adam gibi adamlara neden tahümmül edilmiyor? birkaç maç kaybedince hemen gönderiliyorlar. sonra da yerine yabancı alıyorlar. eee o yabancılarda bir kaç hafta zor dayanıyor. sonra da öde tazminatını. sonra da küme düşsünler. bkz. orduspor (hector cuper geldi de noldu? )
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Orduspor o dönemin yönetimi ve dünyaca ünlü Hektor Cuper eliyle amatöre kadar düşürüldü. Borçlarını ödeyemeyince kapandı. Gaziantep Malatya Vanspor diğer örnekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle