Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer savaşı!

Göksel Gümüşdağ’ın, “Visca’yı Türkiye’den 2 takım istiyor” açıklamasının ardından gözler ara transfere çevrildi. Boşnak oyuncu için devrede olan kulüpler ise Fenerbahçe ve Trabzonspor.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer savaşı!
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer savaşı!
GİRİŞ 22.12.2021 13:46 GÜNCELLEME 22.12.2021 15:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmalarla birlikte Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısı tamamlanacak. Takımlar da şimdiden devre arası transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Gelecek ve gidecek oyuncularını belirlemeye çalışan kulüpler, mali kriterler çerçevesinde bu süreci en iyi şekilde geçirebilmenin hesaplarını yapıyor. Son yıllarda olduğu gibi Süper Lig’de transferin en fazla konuşulan isimlerinden biri de Başakşehir’in, Bosna-Hersekli futbolcusu Visca. Turuncu-lacivertli forma altında 10 yılı geride bırakan 31 yaşındaki oyuncu için Başkan Göksel Gümüşdağ, dün akşamki GZT Giresunspor müsabakasının ardından, "Şu anda Türkiye’den ve Avrupa’dan teklif var. Türkiye’den 2 takım istiyor” açıklamasını yapmıştı. Visca’nın, Türkiye’ye taliplileri de Fenerbahçe ve Trabzonspor.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı faktörü

Uzun yıllar Medipol Başakşehir’de, Visca’nın teknik direktörlüğünü yapan ve şu anda Trabzonspor’un başında şampiyonluk mücadelesi veren Abdullah Avcı, bu transferde bordo-mavililer için en büyük faktör. Tecrübeli futbolcunun, Avcı’nın sistemine aşina ve bireysel ilişkilerinin iyi olması Edin Visca için önemli bir etken. Gelecek hafta ligde ilk devrenin son maçında eski öğrencisi ve takımına karşı puan ya da puanlar alamaya çalışacak olan Abdullah Avcı da 31 yaşındaki oyuncuyu istediğini, "Visca gibi bir oyuncuyu tabii ki isterim. Herkes ister. Benim kolay karar verebileceğim bir şey değil, birçok detay var" sözleriyle aktarmıştı.

Fenerbahçe takas yönetimini düşünüyor

Bosna-Hersekli futbolcunun diğer talibi Fenerbahçe ise bu transfer için İrfan Can Kahveci’de olduğu gibi takas ve bir miktar para yönetimini kullanmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün, ocak ayında Başakşehir’in yolunu tutması bekleniyor. Fenerbahçe de Sinan’ın bonservisinin yanı sıra bir miktar para vererek bu transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

YORUMLAR 21
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Edin, görüyorsun 9 kişiyi yenemeyen takıma gidip kariyerine leke sürme.
    Cevapla
  • Doctor 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon lular ekonomi profesörü olmuş
    Cevapla
  • gurgula 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerle para ya da transfer yarışına girmek ahmaklik olur, o iş bitmiş çoktan.. biz isimize bakalim, fener de her sene olduğu gibi transfer sampuyonu olsun sorun degil.
    Cevapla
  • Boş adam 2 yıl önce Şikayet Et
    katiliyorum böylece dahada hizlandirilmis olur olacak olan...
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman fener alabilir 30 u geçti iş yapıyor mu yapıyor ama başakşehir buna 5 den aşa istemez boşverin gitsin şu adamı ekonomimiz kötü zaten 1270 milyar borcumuz var yani 100 milyon euro ugurcan ı cok iyi fiyata satıp erce ve Arda nın önünü açmalıyız şampiyonluk geliri ve sponsorluklar bulup borcu bu sene yüzde 50 den fazla eritmeliyiz sakın ha sakın maliyeti yüksek topçu almayın şampiyon olup alan Beşiktaş fener ve Galatasaray İn halini görüyorsunuz erken şampiyon olursak alt yapı oynasın son 5,6 8 hafta artık ne kadarsa oradan da yeni Abdülkadir Yusuf Serkan Hüseyin cıkabilir
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu futbol zekanla niye spor programlarında iş bulamadın hayret!!!
    Cevapla
  • 3437 2 yıl önce Şikayet Et
    Visca alana kadar İngiltere 2ligden adam al daha ucuz ve faydalı olacaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle