Tepkilerin ardından derbinin spikeri özür diledi!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin spikeri Yalçın Çetin maç esnasında yanlış anlaşıldığını ifade ederek derbinin ardından özür diledi.

Tepkilerin ardından derbinin spikeri özür diledi!
Tepkilerin ardından derbinin spikeri özür diledi!
GİRİŞ 20.12.2021 01:03 GÜNCELLEME 20.12.2021 20:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig 'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Ülker Stadyumu son yılların en kalabalık maçlarından birine ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 50 bin Sarı-Lacivertli taraftarın tribünden takip ettiği derbide saha içinde yaşanan gerginliklerin yanı sıra taraftarlar arasında da istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Maçın ardından tribünlerde kavga çıkarken, karşılaşma sırasında da Beşiktaş ve Siyah-Beyazlı oyuncuların aleyhine tezahüratlar yapıldı. Ekran karşısında derbiyi izleyenlerin de zaman zaman duyduğu bu argo tezahüratlar nedeniyle maçın ardından yayıncı kuruluşun spikeri Yalçın Çetin kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mücadele sırasında Fenerbahçeli taraftarların küfürlü tezahüratlarında sarı-lacivertli taraftarların takımlarını desteklediğinden bahseden spiker Yalçın Çetin ise maçın ardından özür diledi.

'Yine de özür dilerim'

Yayıncı kuruluş spikeri Yalçın Çetin, "Günlük yaşantımda bırakın küfürü, argo kelime kullanmaktan sakınan ben kötü sözü övemem. Kulaklık takılı olduğu için tribün sesini duymadım ve tamamen yayına odaklandım. İkinci yarıda FB taraftarının cep telefonu ışığı ile yansıttığı görüntüyü görsel şov olarak tanımladım. 30 yıldır sporun ve futbolun güzelliklerini yansıtmaya çalışıyorum. Hayatım boyunca kimseyi kırmamak adına çaba sarfettim. Hata yapıldığında özür dilemenin erdem olduğuna inandım. Tüm içtenliğimle farkında olmadan kırdıgim, üzdüğüm herkesten özür dilerim. Sevgi ve saygılarımla..." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 14
  • @li 2 yıl önce Şikayet Et
    hakem fenerli, sipiker fenerli.. size bir sey soylimmi nesliniz tukeniyor, artik anadolu devrimine hazirlanin...
    Cevapla
  • Hodrimeydan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç
    Cevapla
  • General Cumong 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin göllerini anlatırken öyle heyecanla anlatıyor ki boğulacak gibi oluyor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Özür dilemek erdemliliktir. Keşke elimde olmadan Fener ceza almasın diye yaptımda diyebilseydin.
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep kavga hep gürültü. Sahada futboldan baska hersey var. Sürekli biri yerde yatiyor cünkü biri ayagina basmis. Bunlar avrupaya gidince kimsenin ayagina basmiyor ama.. Otorite sorunu var, bunu yillardir diyoruz. Kimse senin ülkeni takmiyor senin ülkene karsi saygisi yok basta kendi Milletin. Ancak bos Milliyetcilikle ugrasirlar, Ülkesini seven bu hareketleri yapmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle