Sumudica: Malatya için çok büyük bir kriz başladı

Çaykur Rizespor'a 1-0 kaybeden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sumudica, “Bu saatten sonra Malatya için çok büyük bir kriz başladı" dedi.

Sumudica: Malatya için çok büyük bir kriz başladı
Sumudica: Malatya için çok büyük bir kriz başladı
GİRİŞ 19.12.2021 16:58 GÜNCELLEME 19.12.2021 16:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 17. haftasında Çaykur Rizespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Marius Minel Sumudica, “Yedek kulübemde 6-7 oyuncu 20 yaşın altında. Tabii çok zor, daha tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var. Bu saatten sonrada Malatya içinde çok büyük bir kriz başladı” dedi.

Yeni Malatayspor Teknik Direktörü Marius Minel Sumudica, Rizespor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam, mücadelenin berabere bitmesi gerektiğini belirterek, “Rakip takımın bize gol atmak için çok şansları olmadı. Direkten dönen bir topumuz var. Rize’nin birkaç şansı oldu ama çok temiz pozisyonlar değildi. Fark burada yedek kulübesinden 5 oyuncu geldi ve yedek kulübesinden gelenlerle skoru yaptı. İlk değişikliğimi ben 85. dakikada yapabildim. Çünkü yedek kulübemde 6-7 oyuncu 20 yaşın altında. Tabii çok zor, daha tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var. Bu saatten sonrada Malatya içinde çok büyük bir kriz başladı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    haftaya zayıf kayseriyi yener krizi anlatırsınız
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    adam biraz para verin gideyim diyo .. para yoksa kayısı falan verin gönderin bu saatten sonra bundan hayır gelmez
    Cevapla
  • Doğuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Gaziantep yönetiminin ve özellikle belediye başkanı, valinin ve iş adamlarının takıma sahip çıkmasıyla Gaziantep bir süre başarı sağladı. Ancak bu adam futbolcu, iş adamı, yönetim, belediye ve valinin emeklerini görmezlikten gelerek her şeyi kendine mal etti. simardi ve en son doğru olan yapıldı ve kovuldu. Malatya çok büyük bir yanlış yaparak bu adamı yine ülkemize getirdi. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Hoca Ajax in ilk onbirine bir bak sonra Taşdan söz et ama şunu söylemek daha doğru bu kadar sıradan uyumsuz gelişime açık olmayan futbolcularla anca bu kadar olur has orta sahada josep inshmara diye biri var oynattığın munirden oyuna daha çok katkısı var
    Cevapla
  • Halil KALELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir atımlık barutu kaldı. Eğer haftaya Kayseri maçında galibiyet gelirse bir kaç hafta daha kalır. Kayseri'ye mağlup olursa bileti kesilecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle