Hamzaoğlu: Nihayet bir basamak yukarı adım attık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Alttaki gruba biraz yaklaşmış olduk ve nihayet ligin başından beri bir basamak yukarı adım atabilmiş olduk” dedi.

Hamzaoğlu: Nihayet bir basamak yukarı adım attık
Hamzaoğlu: Nihayet bir basamak yukarı adım attık
GİRİŞ 11.12.2021 20:21 GÜNCELLEME 11.12.2021 20:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Göztepe karşısında aldıkları 3-1’lik galibiyetin ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün çok önemli bir üç puan aldık. Bizden dört puan üstteki iyi bir rakibe karşı galibiyet almak sevindirici. Alttaki gruba biraz yaklaşmış olduk ve nihayet ligin başından beri bir basamak yukarı adım atabilmiş olduk. Bundan sonra da diğer basamaklara birer birer tırmanmaya devam ederiz. Bugün oyundan ziyade mücadelenin önemli olduğu bir maça çıktık. İyi bir galibiyet aldık yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Sezon başından beri kolay değil ligin dibinde olmak ve buna rağmen modumuzu hep aynı şekilde böyle tutmak kolay değil. Bugünkü maçı taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Ligin sonunda olan bir takıma ancak bu kadar destek olunabilir” dedi.

Nestor El Maestro: Kırmızı kart bizim planlarımızı zora soktu

Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 3-1’lik mağlubiyetin ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, "Tabii ki futbolda en önemli olan şey sonuçtur. Özellikle şu anki bizim pozisyonumuzda bulunan takımlar için en önemli şey sonuçtur. Şu anda bulunduğumuz süreçte bu mağlubiyetler bizi mental olarak zorlu bir pozisyona sokuyor. Yapmamız gereken hatalarımızı analiz etmek ve bulmak üzerine çalışıp düzeltmek. Rizespor ilk yarıda bizden daha fazla oyunu kontrol eden taraf oldu. Özellikle orta alanda fiziksel olarak bizden üstünlerdi. İkinci yarıda biz bunu değiştirdik. Daha üstün bir oyunla başladık, kırmızı karta kadar. Kırmızı kart bizim planlarımızı zora soktu. Ama kabul etmek gerekiyor, bizim için zorlu bir maçtı” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Saadettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam çok değerli bir insansın. Ama gerçekten Rizespor bu sene düşmeyi hak ediyor.
    Cevapla