Emre Belözoğlu'ndan Visca ve Sinan Gümüş sözleri!

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu gündeme ve geleceğe dair açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Visca ve Sinan Gümüş sözleri!
Emre Belözoğlu'ndan Visca ve Sinan Gümüş sözleri!
GİRİŞ 08.12.2021 16:06 GÜNCELLEME 08.12.2021 16:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu şampiyonluk yarışı ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle;

Futbol planlamak zorunda olduğunuz bir spordur. Teknik direktörlük futbolculuktan çok daha zor. Asıl başarı futbolcularımın, ben onlara yardımcı oluyorum.

Rakip analizi herkes yapıyor, biz de yapıyoruz. Bunun karşılığını alıyoruz, daha hırslı daha arzulu bir takım oldu. Rakip analizden daha çok kendi takımımın analizine önem veriyorum. Benim futbola bakışımda; oynattığım, oynatmadığım her futbolcu 11'de oynayacak şekilde hazır olmalıdır. Ben görev verdiğim her oyuncunun elinden geleni yapmasından dolayı mutluyum.

Futbolda öğrenmek diye bir şey yoktur. Alışkanlıklar ve tekrarlar vardır. Uzun süre aynı oyunu oynarsanız futbolcularınız sistemi ezberler. En basiti bence en zorudur. Türkiye'de insanlar futbolu gerçekten çok seviyorlar ve ilgililer. Çok fazla bilgi olmadan da konuşuluyor, konuşulabilir. Rakamlardan bağımsız bir teknik adamın nasıl bir felsefesi var, önemli olan budur.

Diziliş çok önemlidir ancak oynatmak istediğiniz felsefe de önemlidir. Rakamları söylemek kolay işin zoru onu uygulatmak.

Trabzonspor rakamlarda da oyun gücü olarak da çok ciddi bir ivme yakaladı. Abdullah Avcı geldikten sonra ligin en başarılı takımı Trabzonspor.

Beni tanıyorsunuz, kariyerim boyunca hep başarılı olmak istedim. Başarı benim için kupa kazanmaktır, burada da hedefim kupalar kazanmak. Şampiyonluk neden olmasın.

Anadolu kulüplerine göre daha fazla imkanlara sahibim. Başakşehir'de bu imkanları kullanıp şampiyonluk yaşamak isterim elbette. Ben hayatım boyunca başarısızlığı hep sahiplendim. Bundan sonra da başarısızlık yaşanırsa sahiplenirim.

Trabzonspor'un ciddi bir avantajı var. Hem puan olarak hem de oyun olarak Abdullah Hoca ile iyi gidiyorlar. Ama futbolda her şey mümkün, biz yukarıları zorlayacağız.

VİSCA VE SİNAN GÜMÜŞ AÇIKLAMASI

Visca ile alakalı bana gelmiş bir gündem yok. Teklif geldiğini düşünmüyorum. Visca'nın kalmasını isterim takımda. Visca için bize gelen bir teklif yok. Sinan Gümüş'ü transfer etmek gibi bir düşüncem de yok.

"OĞUZHAN'LA İLGİLİ GİRİŞİMİMİZ OLMADI"

Oğuzhan Özyakup çok iyi ve değerli bir oyuncu. Bu isimler değerli ve önemli isimler. Oğuzhan'la alakalı bir girişimimiz olmadı fakat sezon bittiği zaman önümüze bazı fırsatlar gelebilir. Kimseye kapıyı kapatmıyoruz.

"A MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜNÜ DÜŞÜNEBİLİRİM"

Hedeflerim, hayallerim hiç bitmeyecek. Başarı sınırlarını zorlayacağım. Bir gün A Milli Takım teknik direktörlüğünü düşünebilirim ama daha erken.

YORUMLAR 5
  • ZAZA 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin Allah’ına kurban her zaman seninleyiz
    Cevapla
  • Eagles 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı sonuçlar alırsa hepsi unutulur
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    eyvah! yine bırakacağız milli takımı bir müddet desenize.
    Cevapla
  • 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi insanınıza güvenin. Milli takım büyük başarıları yerli hocalarla sağladı.
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Düşünmese daha iyi olur. Kulüp futbolcusu iken agresif halleri vardı. Bu karakter Milli takımda şahsen beni rahatsız eder. Milli takım için topluma itici gelmeyen biri gerekir.
    Cevapla