Başkan duyurdu! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz'

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray maçı, Kulüpler Birliği'nin aldığı hakem kararı ve Aytaç Kara transferi hakkında konuştu.

Başkan duyurdu! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz'
Başkan duyurdu! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz'
GİRİŞ 28.11.2021 20:00 GÜNCELLEME 28.11.2021 20:00

Yeni Malatyaspor'da başkan Adil Gevrek, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Adil Gevrek, "Rakibimiz Galatasaray'ın perşembe günü Marsilya'yla oynaması bizim bir avantaj değil. Galatasaray'ı tebrik ediyorum; ülkemiz adına önemli bir galibiyet elde ettiler. 3 maçtır mağlup oluyoruz, kötü gidişatı durdurmak istiyoruz. İnanıyorum ki taraftarımızın önünde kazanacağız. Galatasaray maçına diğer maçlarımıza göre ilgi fazla olacaktır. Gönül ister ki her maçımıza ilgi olsun. Yeni Malatyaspor taraftarını her zaman stadyumda görmek istiyoruz. Bu sezon kötü gidiyoruz, bunun da farkındayız. Zor ve sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız." ifadelerini kullandı.

'Aytaç Kara'yı istiyoruz'

Teknik direktör Marius Sumudica ile transfer görüşmeleri yaptıklarını söyleyen Başkan Gevrek, "Sumudica ile transfer görüşmelerimiz oldu. Sumudica 5-6 tane transfer yapmamız gerektiğini bana da söyledi. Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı sezon öncesinde de istedik. Aytaç Kara'yı şimdi de istiyoruz. Galatasaray bırakırsa Aytaç'ı kadromuza katmak isteriz." dedi.