Rıdvan Dilmen'den Halil Umut Meler tepkisi!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisine hakem Halil Umut Meler'in atanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen'den Halil Umut Meler tepkisi!
Rıdvan Dilmen'den Halil Umut Meler tepkisi!
GİRİŞ 20.11.2021 00:07 GÜNCELLEME 20.11.2021 00:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine hakem Halil Umut Meler'in atanmasına tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

"Bu maça atanması ne kadar doğru"

"Halil Umut Meler gerçekten beğendiğim ve derbi maçlarını yönetebilecek kapasitede bir hakem. Ama bu maça atanması ne kadar doğru; soru işareti? Neden mi? UEFA’nın belli kriterleri var; 48 ya da 72 saat önce kendi liginde maç yönetmemiş olmalı (Özel izin alınabilir)."

"Fenerbahçe’nin Alanyaspor’a 2-1 kaybettiği maçın hakemiydi"

"Galatasaray’ın en son 9 ay önce maçını yönetti. (Ankaragücü-Galatasaray. Çok konuşulan Mohamed kırmızı kartı. Galatasaray mağlup olmuştu). Fenerbahçe’nin Trabzonspor deplasmanında VAR hakemiydi. 10. haftada da Fenerbahçe’nin Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 kaybettiği maçın hakemiydi."

"Allah, GS ile FB’ye kolaylıklar versin"

"Bana en tuhaf gelen de bu; salı günü Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek hakemi MEDYAMIZ HABER YAPMADI!!! Muhtemelen pazartesi günü Meler, Kiev yolundayken duyurulur :))Allah; Halil Umut Meler’e kim olacaksa VAR hakemine ve tarihi kulüplerimiz GS ile FB’ye kolaylıklar versin."

Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında pazar günü saat 19.00'da Nef Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Dev maçta Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek. Derbinin dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

YORUMLAR 19
  • Berna 2 yıl önce Şikayet Et
    Maci kazanan hakediyor, kaybeden hakem yuzunden kaybediyor. Turk futbolunun 40 yildir geldigi nokta, baslangic noktasi.
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    RIDVAN bir melek ismi dir hala şeytan diyorlar ya ..
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir saçma yorumcu böyle bir saçmalık yok neymiş fenerin alanyada kaybettiği hakemmis . Boşa şeytan Rıdvan denilmiyor. Güya tarafsız bir yorumcuymusta TRT ye çıkarılıyor. Kendine bak önce sen.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte bir şeytanlık var.Rıdvan bu sene sen yorumcu olmaktan çok taraflı fb yorumcusu oluyorsun.
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Maçlardan önce de hakem konuşan tek ülkeyiz sanırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle