Kriz büyüyor! Halis Özkahya sonrası bir istifa daha

Halis Özkahya’nın istifasının ardından Serkan Tokat da hakemliği bıraktı ve Merkez Hakem Kurulu'nda yeni bir şok yaşandı.

Kriz büyüyor! Halis Özkahya sonrası bir istifa daha
Kriz büyüyor! Halis Özkahya sonrası bir istifa daha
GİRİŞ 13.11.2021 09:25 GÜNCELLEME 13.11.2021 10:06
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Süper Lig’deki Gaziantep - Kasımpaşa maçında maçı 5 dakika erken bitirdikten sonra oyuncuları duşlardan geri çağırarak kalan bölümü oynayan Halis Özkahya’nın istifasının ardından Merkez Hakem Kurulu’nda bir şok daha meydana geldi.

Merkez Hakem Kurulu’nun Video Yardımcı Hakem (VAR) seminerine VAR kadrosundaki Koray Gençerler, Mustafa Öğretmenoğlu ve Serkan Tokat’ın davet edilmediği bildirildi.

Yaşanan gelişmelerin devamında ligin tecrübeli isimlerinden Serkan Tokat’ın hakemliği bıraktığı ifade edildi.

Son dönemde tepkilerin odağında olan Merkez Hakem Kurulu’nda Serdar Tatlı yönetimi istifa ederken, yeni kurulan MHK’de de üst üste krizler yaşanması dikkat çekti.

Serkan Tokat kimdir ve aslen nerelidir? Hakemliği bırakan Serkan Tokat hangi takımlı? Serkan Tokat kimdir ve aslen nerelidir? Hakemliği bırakan Serkan Tokat hangi takımlı?

YORUMLAR 42
  • Zihni 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın tokat ve halis bey Lee onurlu şerefli bı karar verdiklerinden.tebrik ediyorum.bazi HAKEMLERDE varmı hakları yemeye emeği çalmaya devam ederler ki yazık çok yazık diyorum.fb GS maçları hakemleri kararları şapur şupur.bjk ye gelen HAKEMLERDE yaranı Şükür.kararlara imza atarlar
    Cevapla
  • Erk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde hakemlik saltanatı var babadan oğula geçen. Kafa kel, iyi hakem. Saçlar jöleli,iyi hakem. Eğitimi iyi,iyi hakem. Standartlarımız bunlar ne yazık ki.
    Cevapla
  • Fanatik Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Tecrübeli falan değil Serkan Tokat. Çok şükür bir tetikçi’den daha kurtulduk. Serkan gs’nin yetiştirdiği bir sözde hakem. İnşallah yakında Fenerli olan Cüneyt Çakır ve hem gs’li hem fb’li olan Ali Palabıyık hakemliği bırakacak. Cüneyt zaten bundan sonra geleceği için yatırımlar yapacak ve Fenerbahçe’yi (her zaman olduğu gibi) kollayacak.
    Cevapla
  • Nazif 2 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Çakır mı Fenerbahçe yi kolluyor fıkra gibi
    Cevapla
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik Taraftar çok doğru yazıyor. Fenerli kardeşlerim size bilgi Cüneyt Çakır gerçekten bir fenerlidir. Bunun çok büyük bir ıspatı var ve ben bunu biliyorum
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    ah yorumun basini okuyup like attim, keske atmasaydim sacmalamissin. Cüneyt Cakir en büyük Fener düsmani.
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Çakır tam tersine bir FB düşmanıdır kardeşim. Bence onun yönettiği FB maçlarının istatistiklerine bir bak
    Cevapla
  • Ebutalip 2 yıl önce Şikayet Et
    Kara cahilsin Cüneyt Çakır Fenerbahçeli değil
    Cevapla
  • tango61 2 yıl önce Şikayet Et
    üzüldükmü hayııııııııır
    Cevapla
  • Hamdi Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes yabanci hakem istiyor peki kimi getirip mac yonettireceksiniz maltada mi suudi Arabistan'da mi antreman yapma macta vasat oyna beceriksiz futbolculara milyon Euro ver sonra hakem hatali peki hatali yonetimler hatali transferlere neden tepki vermiyorsunuz.
    Cevapla
  • Helal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamdi bey sizi ayakta alkisliyorum resmen. Bunlari dile getirip objektif yorum yapan bir tek siz varsiniz burada. Vallahi billahi tekrar tekrar tebrik ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle