Mustafa Denizli: Trabzonspor 25. hafta...

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli ligin şampiyonluk favorisini açıkladı. Tecrübeli hoca, "Trabzonspor bu çizgisini devam ettirirse 24. veya 25. haftada ligi bitirir" yorumunu yaptı.

Mustafa Denizli: Trabzonspor 25. hafta...
Mustafa Denizli: Trabzonspor 25. hafta...
GİRİŞ 09.11.2021 23:44 GÜNCELLEME 09.11.2021 23:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TRT Spor'a konuştu. Ligin ilk 12 haftasını değerlendiren tecrübeli hoca, şampiyonluk favorisini de açıkladı.

Deneyimli teknik adam, "Trabzonspor bu çizgisini devam ettirirse 24. veya 25. haftada ligi bitirir" ifadelerini kullandı. 

Sezona çok iyi başlayan ancak son 5 haftada 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan İzmir ekibinin tecrübeli hocası kendileri adına gelecek adına iddialı açıklamalarda da bulundu.

Deneyimli çalıştırıcı, önümüzdeki haftalarda seri galibiyetler alacaklarına inandığını belirterek, "Avrupa'ya gitmeyi hedefliyoruz. O grupla aramızda çok puan farkı yok, olan farkı da kapatacağız" dedi.

YORUMLAR 16
  • BBOZKURT 2 yıl önce Şikayet Et
    gs li olarak trabzonun şampiyon olmasını isterim geçen yılda hak eden beşiktaştı.
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporun herseye gözünü kapatmasi ve duymaması gerekiyor çok sisiriyorlar bu takim için cok kötü umarım etkilenmez
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Takımı ve taraftarı rehavete sürüklemek için yapılan bizans oyunundan başka bişey değil. Bizde bu millet olduğu sürece Trabzonu şampiyon yapmamak için gerekirse 17 de 16 yaparlar. utanacakları çekinecekleri kimse yok. hırsızlıkla da olsa kupa kazan taraftar sahip çıkar.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık yapmaya çalışarak hakkı olmayan kupayı çalmaya çalışan Ts dir,2011 şampiyonu FENERBAHÇE DİR,git ötede ağla.
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kupamızi çalmaya çalıştıgınız sene FB 17 de 16 yaptıda aglak tese kaçta kaç yaptı ? 17 de 14 yaptı,yani FB yi yenseydiniz 17 de 15 olacaktı ikiside zeka küpü,,sizdeki bu hasetle kıyamete kadar şampiyon olamaz tese,siz aglamaya devam edin en iyisi.
    Cevapla
  • TS61 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu bi gerçek trabzonu kimse sevmiyor.Her ne olursa olsun en büyük TS
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor yahu gelen Trabzon giden Trabzon öteki takımlar şampiyon olurken kimse konuşmuyordu Trabzonspor şampiyon olursa kime faydası var olmazsa kime zararı var bu konuşmalar futbolcuları strese sokar herkes kendi işine baksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle