Rıdvan Dilmen açıkladı! Halis Özkahya düdüğünü astı

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, FIFA kokartı Süper Lig hakemi Halis Özkahya'nın düdüğünü astığını açıkladı.

GİRİŞ 06.11.2021 22:45 GÜNCELLEME 06.11.2021 22:54
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Kasımpaşa maçını 5 dakika erken bitirmesinin ardından iki takım oyuncularını sahaya geri çağıran ve kalan 4 dakikayı oynattıran Halis Özkahya'nın hakemliği bıraktığını açıkladı.



TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, "Halis Özkahya hakemliği bıraktığı yazısını bugün federasyona vermiş. Fevri düşünmüş çünkü hata insanlara mahsustur." dedi.



Ne olmuştu?

Gaziantep FK-Kasımpaşa mücadelesi tarihi anlara sahne oldu. Normal sürenin sonunda 9 dakikalık uzatma gösterildi. Ancak hakem Halis Özkahya, karşılaşmayı 94:15'te bitirdi. Son düdükle beraber futbolcular da soyunma odasına girdi. Fakat durum fark edilince Özkahya, oyuncuları sahaya geri çağırdı ve kalan 5 dakika oynatıldı. Bu karar sonrasında VAR devreye sokuldu, fileler geri takıldı, oyuncular duştan çıkarak geldi. Maçın ardından Gaziantep FK, "Umarım bu kez bitmiştir" paylaşımını yaptı.

YORUMLAR 35
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten hakemlikten anlamıyor. Her maçı vukuat dolu. Derhal hakemliği bırakmalı. Bugüne kadar yönettiği maçların hepsi olaylı.
    Cevapla
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen nezaman düdüğünü asacaksın rıdoooo seni ne görmek duymak istiyoruz fenerin yeniliyor Kaiserin taktı haaaaydiiii rıdoooo haaaaydiii ferdiiii
    Cevapla
  • taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah şeytan lakaplı o yorumcu da yorumculuğu bırakır bizi de mutlu eder !
    Cevapla
  • seçkin 2 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalmış.
    Cevapla
  • Hakim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde. Ali palabiyik ve Cüneyt Cakir oldugu mühlet huzur yok hakem. Girasun macinda atagi kesiyor. Hakem var her iki golde uzatmanin uzatmasinda. Geliyor. Iste bunlar hakem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle