Cihat Arslan'dan Hüseyin Göçek'e eleştiri

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 90+11'de gelen golle yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Cihat Arslan, maçtan sonra hakem Hüseyin Göçek'i eleştirdi.

Cihat Arslan'dan Hüseyin Göçek'e eleştiri
Cihat Arslan'dan Hüseyin Göçek'e eleştiri
GİRİŞ 23.10.2021 17:13 GÜNCELLEME 23.10.2021 18:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, son saniye golüyle 2-1 kaybettikleri Çaykur Rizespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Arslan, psikolojisi puan tablosunda bulunulan yerler açısından zor bir maçı oynadıklarını belirtti.

'Rizespor için hediye oldu'

Farklı bir sistem ile oynadıklarını kaydeden Arslan, "Maç dengede gitti. Rakip cezasından biz 28, Rizespor ise 10 kez topla buluşmuş. Son paslar ve son tercihlerde hep hatalı davrandık. Sonucu bitiremedik. Son 5 dakikada Sadiku'nun çıkması ile direncimiz azaldı. Hajradinoviç'e yeterli katkı gelmedi. Tarkan'ın tansiyonu düşmesi ile 101. dakikada eksik kaldık. Hem eksiktik hem kötü bir gol yedik. Rizespor için büyük bir hediyeydi." ifadelerini kullandı.

Mahalle maçlarında böyle olur

Baskı ile baş etmeleri gerektiğinin altını çizen Arslan, şöyle devam etti:

"Bunu başarmalıyız. Kazanan takımın öz güveni çok daha yüksek olur. Umut'un performansı çok değerliydi. 'Umut oyundan çıkar mıydı?' değerlendirilebilir ama Yusuf ile ikinci golü planladık. Planladığımız olmadı. Hakemimiz maçı 100. dakikaya kadar taşıdı. Hocada bugün iki takımın berabere kalmasını çok istemedi gibi. Birazda biri kazansın yani. Bazen mahalle maçlarında böyle olur. Biri kazansın yoksa maç bitmez. Yoksa sabaha kadar oynanacaktı beraber devam etseydi maç."

Hüseyin Göçek'e eleştiri

"Saygısızlık olmasın" diyen Arslan, "Türkiye'de bazen iş yükü çok fazla. Kesinlikle bazı kurumları şey için söylemiyorum. Dosyalar mahkemeye taşınır 1,5 senede geri gelmez. Hakem VAR'a geldiğinde inceler biter, gider geri dönersin. Yani 8 dakika uzadı. Bu oyunun soğuması açısından çok sakıncalı. Hüseyin hocanın performansı benimkinden iyi değildi." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Melo 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri düğmeye basmış.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bı maçta 11 dakika uzatma olamaz varsa o hakim hakim değildir ve maçı yonetememistir bari bı 10 dakika daha uzatacaktin nasıl olsa sizin verdiğiniz kararlara karışan yok hür bagimsizsiniz maçı katletmiş hakim ve bidaha maç verilmemeli bu gibi hakimlere
    Cevapla