MHK'dan Ali Palabıyık kararı!

Merkez Hakem Kurulu'nun Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık'a ligin ikinci yarısına kadar maç vermeyeceği bildirildi.

MHK'dan Ali Palabıyık kararı!
MHK'dan Ali Palabıyık kararı!
GİRİŞ 06.10.2021 18:47 GÜNCELLEME 06.10.2021 18:47
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu'nun Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık'a ligin ikinci yarısına kadar maç vermeyeceği belirtildi.

Çaykur Rize-Galatasaray maçında yaşananlar, Trabzonspor'un hakem kararlarına isyanı, Beşiktaş'ın Sergen Yalçın'ın atılması ve onun öncesindeki pozisyon konusundaki itirazları, F.Bahçe'nin hatalara tepkisi başta olmak üzere tüm kulüpler hakemlerden şikâyetçi olmuştu.

Sabah'ın haberin göre; MHK'nin, Rize-Galatasaray maçının orta hakemi Ali Palabıyık'a 2. yarıya kadar maç vermeyeceği kaydedildi.

YORUMLAR 76
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs beşiktaş maçının hakemi ali palabiyikmis
    Cevapla
  • Osman huylu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin ceza alması güzelde rizenin bu maçta kaybettiği puan neolacak mhk buna çözüm bulmadığı sürece nekadar ceza verirlerse versinler spor izleyicilerin gözünde hicbir önemi yok
    Cevapla
  • Fatih Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize 1 puan ile düşer veya Galatasaray da 2 puan ile şampiyon olursa Ali Palabıyık'a madalya mı takacaklar.
    Cevapla
  • Boş işler 2 yıl önce Şikayet Et
    Rize'nin puanı ne olacak? Galatasaray'ın haksız iki puanı ne olacak?
    Cevapla
  • kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    burada kasten ve hile ile 2 dakikalık fazla oynatma var ve o fazla sürede atılan gol geçersiz sayılmalı rize ve gs 1 er puan almalıdır.hakem ceza almalı fakat klüplerin puanlarıda düzeltilmeli burada önemli olan hak yenmemesidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle