Ersun Yanal: Şaka gibi, ayıp!

Kendi evinde Adana Demirspor'a 1-2 kaybeden Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ilk gole verdiği tepkiyle gündeme geldi.

Ersun Yanal: Şaka gibi, ayıp!
Ersun Yanal: Şaka gibi, ayıp!
GİRİŞ 01.10.2021 23:06 GÜNCELLEME 01.10.2021 23:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig 8. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Antalyaspor'da Ersun Yanal maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

Yanal, "Maçın hakkı bu değildi. Oyuncularım ikinci yarı iyi tepki gösterdi. Ancak çizgiyi geçemediğiniz zaman haksızsınız. Biz de bu akşam çizgiyi geçemedik. Yediğimiz ilk gole gelince şaka gibi gerçekten. Ayıp!" yorumlarında bulundu.

BASIN TOPLANTISI

FT Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanabilecekleri bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Yanal, maça ellerindeki kozları oynayarak kontrollü başladıklarını söyledi.

Rakibi her yerde tuttuklarını ve istedikleri şekilde hücum yaptıklarının altını çizen Yanal, “Ama sürpriz bir gol, tartışılan, tartışılacak olan, anlamlandıramadığımız, anlam veremediğimiz bir gol. Bu bizi disiplinden uzaklaştırdı ve bir süre dağınıklığı toplamak için fazlasıyla mücadele ettik. Oyuncu atılabilirdi. Futbol dışında oyunun dengesini toparlamak ve geri dönmek için fazlasıyla mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı toparlandık. Oyuna geri döndük ve oyunu iyi oynamaya başladık. Gol kaçırdık, rakibe üstünlük kurduk. Bu üstünlükte oyunun bir bölümünde iki oyuncunun kavgası ve tartışması çıktı. Kazandığımız disiplini o an geri iade ettiğimiz düşünüyorum” diye konuştu.

“Maalesef futbolun artılarını burada konuşmak mümkün olmuyor” diyen Yanal, “Yine bugün futbolun önüne geçen bir takım hadiseler meydana geliyor. Bunları nasıl toparlayacağız, nasıl düzelteceğiz? Yetenek seçiminde hata yapmayacağız. Yetenek seçimlerinde torpil yapmayacağız. Yetenek seçeneklerinde maalesef yaptığımız hatalar sadece bize değil, Türk futboluna pahalıya mal oluyor. Kazanabileceğimiz bir maçtı, kaybettik. Onun için çok üzüldük” dedi.

YORUMLAR 4
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı beyler
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayıptır ya reziller, resmen önündeki oyuncuyu tutup alaşşağı etti ve gelen topu ağlara gönderdi Balotelli. Birde VAR a bakıp gol kararı vermek vahim bir hatadır. Antalyayı kasap gibi doğradılar.
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    Adanaya karşı değilim gardaş, severim şimşekleri. Elazığ'dan selam, zirveden ses vermeye devam.
    Cevapla
  • Adanali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adana demirspor hakketi gardas
    Cevapla