Aykut Kocaman'dan istifa kararı!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yönetime istifasını sunacağını açıkladı.

GİRİŞ 01.10.2021 22:28 GÜNCELLEME 01.10.2021 22:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fatih Karagümrük'e 3-1 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Kocaman, "Yönetime istifamı sunacağım. Ne ben, ne kulüp bu durumu hak etmiyor" dedi.

"Kabul edilebilir değil"

8 maçta 6 mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Kocaman, "8 maç 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil. Bunun bedeli olacak. Bu kulüp bunu hak etmiyor. İstifamı sunacağım. Sonuçlar ne olursa olsun gidişatı hep kontrol etmeye çalıştım. Ancak kendi adıma en doğru karar bu..." ifadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istifasını turuncu-lacivertli kulübün yönetimine sunacağını söyledi.

Kocaman, Süper Lig'in 8. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük'e 3-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük'ün haklı bir galibiyet aldığını aktaran tecrübeli teknik adam, "Geçen haftaki Çaykur Rizespor maçından sonra davranışta belirli bir düzelme görünüyordu. Bu bizi umutlandırmıştı. Buraya gelirken özellikle zaaflarına odaklanarak kaybetmeden dönmek en önemli ve büyük temennimizdi. Karagümrük, ligde organize ve ne yaptığını bilen 5-6 takımının en başında geliyor. Son derece haklı ve doğru bir galibiyet aldılar. Hem antrenörlerini hem de oyuncularını kutluyorum." diye konuştu.

Takımda bazı şeyleri değiştirme gücünün kalmadığını aktaran Kocaman, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim adımıza söyleyecek çok şey yok. Kendi adıma bir şeyler söylemek istiyorum. Sezon başlangıcında 8 maçta 6 mağlubiyet hem kendi adıma hem de kulüp adına kabul edilebilir bir durum değil. Bu tip durumlarda kendi adıma vereceğim kararlarda bir şeyleri değiştirme şansıma bakarım. Şu anda, özellikle de ilk yarıda gördüğüm oyuncu davranışı ve benzeri şeyler, bir şeyleri değiştirme konusundaki gücümüzün azaldığını gösteriyor. Ne kendimi ne de kulübü sıkıntıya sokmanın anlamı yok. Nasıl başarılarda karşılığını alıyorsak, başarısızlıkta da bedeli olmalı. Bu bedeli ödeyeceğiz. Kendi adıma bunu yapacağım."

Aykut Kocaman, "Ödeyeceğiniz bedel istifa kararı mı?" şeklindeki soruya, "Evet." yanıtını verdi.

YORUMLAR 37
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener macindaki hirs ve azim yok ondandir..
    Cevapla
  • Gocmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok bile kaldin guzelim bassaksehir takimi maf ettin be atkut
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Çıksın reis hocalık yapsın nede olsa onun kurduğu takım
    Cevapla
  • arzıncan 2 yıl önce Şikayet Et
    demba ba
    Cevapla
  • abdülmuttalip 2 yıl önce Şikayet Et
    okan hoca, aykut hoca, bunlar iyi hocalar. başakşehir ne yapmaya çalışıyor anlamadım. şampiyonluk için hocalar başarısız olduğunda sabretmek lazım. her sene Galatasaray bile şampiyon olamıyor, üstelik fatih hocaya rağmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle