Süper Lig ekibinde Samet Aybaba sesleri

El Maestro’da umduğunu bulamayan İzmir ekibi, takımı tecrübeli yerliye emanet etmek istiyor. Göz Göz’ün hedefindeki isim ise son olarak Demirspor’u çalıştıran Samet Aybaba..

Süper Lig ekibinde Samet Aybaba sesleri
Süper Lig ekibinde Samet Aybaba sesleri
GİRİŞ 30.09.2021 11:16 GÜNCELLEME 30.09.2021 11:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son 3 maçında Altay, Atakaş Hatayspor ve Galatasaray maçlarından puan çıkaramayan Göztepe ’de teknik direktör Nestor El Maestro’nun da kulüpteki geleceği tartışılmaya başlandı. Sezonun 3’üncü haftasından sonra Göztepe’nin başına geçen Sırp çalıştırıcıyla Sarı-Kırmızılı takım bir türlü beklenen çıkışı yakalayamadı. İlk maçında Başakşehir karşısında 2-1 galibiyet alan Maestro’nun Göztepe’si ardından 3’te ‘0’ yaparak hayal kırıklığı yarattı ve düşme hattına geriledi. Başkan Mehmet Sepil’in 38 yaşındaki teknik adamla toplantılar gerçekleştirdiği ve kötü gidişatın nedenlerini sorduğu vurgulandı.

Yerli gelecek

Göztepe’nin cumartesi günü evinde oynayacağı Giresunspor müsabakasında olası bir puan kaybı halinde Maestro ile yolların ayrılabileceği vurgulandı. Ege temsilcisi takımı yeniden bir yerli isme emanet etmek istiyor. Hedefte ise Samet Aybaba’nın olduğu konuşuluyor. Samet Aybaba, son olarak Adana Demirspor’u Süper Lig ’e taşımış ve Balotelli krizinden sonra takımdan ayrılmıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • Altay1974 2 yıl önce Şikayet Et
    Amma teknik direktör değiştiriyorsunuz haa,futbolcularin-yönetimin hiç mi suçu, sorumluluğu yok...bütün suç teknik direktör de mi?????
    Cevapla
  • Refik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar kısır bir döngü olamaz, Samet git, yılmaz gel, yılmaz sen git, Ersun gel, Ersun sen git yerine Samet gelsin, sametin yerine tekrar Ersun. Falan filan, başım döndü.
    Cevapla
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın ismindende kendisini görmektende genau geldi artık neyi başarmış hiçbirşeyi yaa samet git artık kaybol piyasadan
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Samet Aybaba'nın başarısı ne? Boş bir hoca.
    Cevapla