Balotelli'den Sergen Yalçın açıklaması! 'Bana videoyu izletti...'

Adana Demirspor'un tecrübeli golcüsü Mario Balotelli, Beşiktaş maçında yaşananlara dair açıklamalarda bulundu.

Balotelli'den Sergen Yalçın açıklaması! 'Bana videoyu izletti...'
Balotelli'den Sergen Yalçın açıklaması! 'Bana videoyu izletti...'
GİRİŞ 25.09.2021 10:23 GÜNCELLEME 26.09.2021 00:52
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in altıncı haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'u konuk etmişti. Maçın son dakikasında atılan golün ardından saha kenarında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Balotelli ile Beşiktaş kulübesi arasında yaşananlar karşılaşmaya damga vurmuştu.

AVRUPA BASININDA GÜNDEM OLDU

Beşiktaş - Adana Demirspor maçının son anlarında yaşanılanlar Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. Yurt dışı basını Beşiktaş - Adana Demirspor karşılaşmasında yaşananları manşetlere taşıdı.

BALOTELLI İLK KEZ KONUŞTU

Mario Balotelli yaşananların ardından ilk kez konuştu. İtalyan santrafor, TV 100'de açıklamalarda bulundu. Balotelli yaşananların nedenini anlattı.

İşte tecrübeli futbolcunun açıklamaları...

'BİR ARKADAŞIM SERGEN YALÇIN'IN VİDEOSUNU GÖSTERDİ'

"Ben soyunma odasındayken maça çıkmadan önce bir arkadaşım bana videoyu izletti. Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim. Lütfen beni oynat. Verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım? Değil miyim?"

'TÜRKİYE BENİM İKİNCİ VATANIM'

"Ben bu sporu, futbolu çok seviyorum. Beni tanıyan herkes bilir. Bana sahip çıkan Adana Demirspor taraftarlarını çok seviyorum. Sayın Başkan Murat Sancak, Sayın Metin Korkmaz, hocamız ve taraftarlarımız bana her zaman destek oldu. Burası çok güzel bir şehir. Türkiye'de mutluyum. Türkiye benim ikinci vatanım. Burada bana gösterilen ilgi ve alakaya minnettarım."

YORUMLAR 35
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın....
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    burada balotelli'ye sallayıp sergen'e sahip çıkan sözde milliyetçi ki milliyetçi olmaları mümkün olmayan olsa olsa ulusalcı tipler var...onlar için bu çok zor ama bir empati yapsalar yapabilseler keşki..adam harika bir tepki ve protesto koymuş ortaya ne var bunda ..ama her haltın maydonozu ulusalcılar artık mide bulandırmanın ötesine geçtiler maalesef..
    Cevapla
  • dddd 2 yıl önce Şikayet Et
    sergenin takımının nasıl şampiyon olduğu nu 4 yaşındaki bebeler bile biliyor Beşiktaş Sivas maçı top bir metre taca çıkmış Sivaslı bırakmış Beşiktaşlı dışarıdan çevirip gol atıyor satılık hakem de gol ü veriyor
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi len
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl ligde canı yanmayan tek takım, maalesef ülkemizde şampiyon masa başında belli oluyor. Zaten bir takım itekleyerek falan bir kaç maç kazanınca özgüvenle oynayıp kazanmaya başlıyorlar
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Ta luyum BJK çok severim.Ama Bolatelli haklı.çok güzel kapak yaptı ve hiç bir agresifliğide olmadı.adanalılar bu çocuğu çok sever bence.sergen sende sadece işine bak.
    Cevapla
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    sergen iyi bir teknik direktör mü bilmem ama harika bir showman...zaten öyle olmasa macun alıp onu programına juri yapar mıydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle