Emre Demir Barcelona'da!

Kayserispor, 17 yaşındaki Emre Demir'in Barcelona'ya transfer olduğunu açıkladı.

Emre Demir Barcelona'da!
Emre Demir Barcelona'da!
GİRİŞ 23.09.2021 18:14 GÜNCELLEME 23.09.2021 18:47
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, genç oyuncu Emre Demir'in İspanya Ligi takımlarından Barcelona'ya transfer olduğunu resmen duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Gururluyuz, Mutluyuz, Umutluyuz! Altyapımızdan yetişerek  defalarca alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen, Süper Lig’in en genç golcüsü Emre Demir'in, FC Barcelona'ya transferi konusunda anlaşma sağlandı" ifadelerine yer verildi.

Barcelona, Emre Demir'i duyurdu

Barcelona B, Kayserispor'dan Emre Demir'i 2 milyon Euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığında transfer etti. 

2027'ye kadar anlaşmaya varılan oyuncu mevcut sezonu Türk ekibinde geçirecek. 17 yaşındaki oyuncunun serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olarak belirlendi.

Berna Gözbaşı: "Bir hayal daha gerçek oldu"

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da sosyal medya hesabından, "Bir hayal daha gerçek oldu. Yukatel Kayserisporumuzun gözbebeği, Emre Demir'imizi dünya devi Barcelona'ya transfer ettik. Başarılarınla gençlerimize örnek ol, gururumuza gururlar kat sevgili Emre. Tüm camiamıza, Türkiyemize, Barcelona'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Emre Demir: "Barcelona'da başarılarımla göğsünüzü kabartmak dileğimle"

Genç yıldız Emre de veda mesajında, "8 yaşında Kayseri'ye geldikten sonra kendimi geliştirmek için hep çok çalıştım. Altyapıda tüm yaş kategorilerinde şanlı Kayserispor formasını gururla giydim. Ve her zaman bu formanın ağırlığını hissettim. Bu forma altında Süper Lig'in en genç golcüsü unvanını kazandım. Şimdi hayallerimi gerçekleştirmek için yuvamdan ayrılıyorum. Ülkemi ve şehrimi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğim. Üzerimde emekleri olan tüm hocalarıma, büyük Kayserispor taraftarlarına ve Berna başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Barcelona'da başarılarımla göğsünüzü kabartmak dileğimle.  Emre Demir" açıklamasını yaptı. 

 

YORUMLAR 60
  • Ebelfezl 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda turan gibi olmaz inşallah
    Cevapla
  • bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    bugün galatasaray - fb. bjk istese bu adamı fiyatı en düşük 5 milyondan başlatırlar ama dünyanın en büyük kuluplerinden biri oldumu 2 milyon gibi komik rakama verirler nedir bu türk düşmanlığı anlamadım
    Cevapla
  • Sen 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşver sen küçük takımların avukatlığını yapma zaten gidende çöp oluyor barcada yıldız olur belki
    Cevapla
  • Musam 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş bu haberi duyunca nasıl olacak acaba.
    Cevapla
  • aklını seveyim 2 yıl önce Şikayet Et
    millli takımda görmek isteriz
    Cevapla
  • Vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle