Aykut Kocaman: Saatimi kurarken gol yedik

Medipol Başakşehir FK Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise sezona kötü başladıklarını ancak ekip olarak son haftadaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Aykut Kocaman: Saatimi kurarken gol yedik
Aykut Kocaman: Saatimi kurarken gol yedik
GİRİŞ 22.09.2021 22:10 GÜNCELLEME 22.09.2021 22:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir FK Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantep FK'ya 1-0 kaybettikleri maçın ardında konuştu.

Fenerbahçe maçının takıma moral olduğunu o yüzden bu maçtan puanlar ya da en az 1 puan hedeflemiş olduklarını söyledi.

Gaziantep FK’nın iyi organize olduğunu ve erken buldukları gol ile avantaj yakaladıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, futbol yaşantısı boyunca çok eleştirildiğini ama hep sorumluluğu üzerine aldığını aktardı.

Kocaman son 8-9 aylık süreçte başına gelmeyen kalmadığını bugün de bunlardan birini yaşadıklarını belirterek, saatini kurmaya başladığı sırada kalelerine golü gördüklerini belirtti. Kocaman, “Sonuç olarak bulunduğum her yerde çözülemeyecek bir durum olduğunda yönetimle konuşup gerekli kararı veririm. Şuanda da böyle durum olduğunda görüşülür konuşulur ama böyle bir şey yok. Bunlar yönetim ve bizim ortak görüşmemiz ile karar verilir. Böyle bir tasarruf yönetim tarafından olursa da önceki dönemlerde olduğu gibi yine saygılı olacağım. Öncelikle rakibi galibiyetleri için kutluyorum. Karşımızda iyi organize olmuş bir takım vardı. Maç öncesi bakıldığı zaman rakip bizim için sert bir takımdı. Sezona kötü başladık ama biz de ekip olarak son haftadaki çıkışımızı sürdürmek istiyorduk. Son Fenerbahçe maçı da bizi moral olarak toparlamıştı. O yüzden bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyorduk. Bu duygularla başladığımız maçta istediğimiz şeyleri yapamadık. Son 8-9 aylık süreçte başımıza gelmeyen kalmadı. Bugün de bunlardan birini yaşadık. Daha maç başlar başlamaz 9. saniyede kalemizde golü gördük. İlk yarım saat kontrolü ele almaya çalıştık. Özellikle dönen topları rakibe bıraktık. Rakibimiz bu konuda iyiydi, topa da sahip oldu. Biz biraz dağınık haldeydik. Bu dağınık halde daha fazla gol yememek şans oldu bizim için. Devrenin sonlarına doğru kaleye biraz daha yaklaşarak baskıyı arttırdık ama sonuç alamadık. Rakibimiz koşu, alan kapatma, kademe anlamında sert bir oyun oynadı. Ufak bir hakem eleştirisi de yapmak lazım. Rakibin Şener'e yaptığı bu kadar net faul hareketin es geçilmesi çok tuhaftı. Rakip hoca bunu erken fark etti ve Merkel'i oyundan aldı. Sonuç olarak tüm denemelerimize rağmen istediğimiz sonucu alamadık. O yüzden üzgünüz. Galibiyet için Gaziantep takımını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki gayri ciddi futbolcular,maçına göre oynuyorlar.
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi forveti yok. Kim gol atacak
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten aykut'un her maçta hedefi 1 puandır. Yenmeye çıkmaz. Gol yememeye çıkar. Şeş kaza yenerlerse oda artısı olur.
    Cevapla
  • arif 2 yıl önce Şikayet Et
    istikrar yok sende.sorun bu
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzülme fenerbahce maçına kadar idare et. Fenerbahçeyi yener herşeyi unutursunuz.
    Cevapla
  • Aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki. Antep. Fb den üstün bir. Takim. 6 puan garanti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle