Fatih Karagümrük'ten müthiş geri dönüş!

Süper Lig'in 5. haftasında Fatih Karagümrük 3-1 geriye düştüğü maçta Yeni Malatyaspor'u 4-3 mağlup etti.

Fatih Karagümrük'ten müthiş geri dönüş!
Fatih Karagümrük'ten müthiş geri dönüş!
GİRİŞ 17.09.2021 22:02 GÜNCELLEME 18.09.2021 22:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni Malatayspor ile Fatih Karagümrük, Yeni Malatya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Fatih Karagümrük 4-3 kazandı.

3-1 geriden gelip kazanan Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri ise 30. ve 88. dakikada Bertolacci ile 44. ve 76. dakikalarda Pesic kaydetti.

Yeni Malatyaspor'un gollerini ise 8. dakikada Tetteh, 24. dakikada Mustafa Eskihellaç ve 40. dakikada Chouiar kaydetti.

Yeni Malatyaspor'da, Nshimirimana 61. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart  gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Yeni Malatyaspor bu sonuçla 6 puanda kaldı. Fatih Karagümrük ise puanını 10'a çıkardı.

Yeni Malatyaspor, gelecek hafta Sivasspor'u ağırlayacak. Fatih Karagümrük ise Antalyaspor'u konuk edecek.

Yeni Malatyaspor: 3 - Fatih Karagümrük: 4

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Hüseyin Göçek, Samet Çavuş, Hakan Karabalcık

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Hadadi, Sadık Çiftpınar, Wallace, Muhammed Emin Sarıkaya (Dk. 46 Nshimirimana), Ndong, Aabid, Chouiar (Dk. 86 Semih Kaya), Adem Büyük, Mustafa Eskihellaç, Tetteh (Dk. 80 Osman)

Fatih Karagümrük: Viviano, Zukanovic, Balkovec (Dk. 62 Caner Erkin), Hedenstad (Dk. 37 Serhat Ahmetoğlu), Efe Tatlı (Dk. 46 Jimmy Durmaz), Burak Bekaroğlu, Bertolacci, Erhun Aksel Öztümer (Dk. 77 Emre Mor), Ahmed Musa, Karamoh (Dk. 62 Kerim Frei), Pesic

Goller: Dk. 18 Tetteh, Dk. 24 Mustafa Eskihellaç, Dk. 40 Chouiar (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor), Dk. 30 ve 88 Bertolacci, Dk. 44 ve 76 Pesic (VavaCars Fatih Karagümrük)

Kırmızı kart: Dk. 61 Nshimirimana (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 Erhun Aksel Öztümer, Dk. 57 Zukanovic, Dk. 68 Bertolacci (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 48 Sadık Çiftpınar, Dk. 49 Ndong, Dk. 68 Chouiar, Dk. 90+8 Aabid (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor)

YORUMLAR 8
  • Hayat 26 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemde bir cacık olmaz
    Cevapla
  • Malatya 44 2 yıl önce Şikayet Et
    YETERRRRR bu hakemlere kimse bişey demeyecekmi, aldınız para haram zıkkım olsun, burnunuzdan gelsin, TFF bişeler yapsın vallahi isyan billahi isyan nefret ettik, midemiz bulandı bu haksızlıklara, nerde hak adalet, içimde binlerce küfür var ama terbiyem müsade etmiyor.
    Cevapla
  • YMS-3/H.GÖÇEK-4 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar biz hakeme yükleniyoruzda ilk yorumumda söylemiştim tvlerde ne söylenecek diye maç sonunda bein sportta altay-göztepe maçı yarım saatten fazla konuşuldu malatya maçı 5 dk. sürmedi trt1 teknik analizi dinliyorum 1 saat oldu hala altay maçı konuşuluyor zamanlarıda dolmak üzere imiş ama sonuna kadar bekleyecem bakalım kaç gün pardon saat yok yok dakika bence 10 saniye konuştularmı yeter
    Cevapla
  • Murat ULUDAĞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler acaba nasıl akşamları uyuya biliyorlar. İnan ın yayınlanma neler saydıracam ama yayınlanmaz anladınızın fazlası.
    Cevapla
  • Servet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere bişey soran yok. Haksızlık yaptın diyen yok. Yanlış yönettin diyen bile yok. İzlemeyenler hakkıyla gelip 3-1 den gelip 4-3 kazandı sanacak. Hakemler resmen malatyalıları sarı kırmızı ya boyadı. Böyle olursa ligin başında hangi takımın kaçıncı bitireceğim hakem kurulundan tff den sorabilirsiniz. Ha şunuda söyleyeyim bu söylediklerim sadece Malatya için de değil Anadolu takımlarının hepsinde böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle