Zeki Yavru'dan hakem tepkisi! Resmen şaibeli pozisyon

Süper Lig'de Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Giresunspor'da Zeki Yavru açıklamalarda bulundu.

Zeki Yavru'dan hakem tepkisi! Resmen şaibeli pozisyon
Zeki Yavru'dan hakem tepkisi! Resmen şaibeli pozisyon
GİRİŞ 14.09.2021 02:43 GÜNCELLEME 14.09.2021 03:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 kaybeden ve henüz puanla tanışamayan Giresunspor'da Kaptan Zeki Yavru, maç sonrası zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Mağlubiyeti hak etmediklerinin altını çizen Zeki, "Deplasmanda bu kadar net pozisyona girebilirsiniz. Bulduğunuzu atmanız gerekiyor. Yeni bir takımız. Camiadan, şehirden özür diliyoruz. Bu oyunun hakkı bu değildi. Bir tane net pozisyon vermedik. İki maçtır aynı." dedi.

Maçta yaşanan penaltı pozisyonunda hakemin VAR'dan çağrılmamasını eleştiren Zeki Yavru, "Biz kimsesiz değiliz. Biz şehir takımıyız. Bizi istediği gibi doğramaya kimsenin hakkı yok. İçeride izledim, yüzde 100 penaltı. Bu kadar olmaz. Bu takım 45 yıl sonra ligde, küçük bir şehir ama kimsenin buna hakkı yok. İnsanların alın teriyle oynamak kolay olmamalı. Hakemlerin hiçbir tanesine saygısızlığım yok. Biz bak alın teri döküyoruz. Yırtındık resmen ikinci 45 dakika. Hakkımızı çalıyor. Bu VAR'da nasıl bir kıstas var bilmiyorum. 90+5. dakika... Adamın kolundan tutup çekiyor. Resmen şaibeli pozisyon. Neye göre orta hakem var! Çağır orta hakemi VAR'da izlesin. Kararı o versin. Bu kadar basit değil." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Kadir Baba 2 yıl önce Şikayet Et
    1. ligde yeriniz ayrıldı. Laga luga yapmayın, zaten haketmemistiniz super ligi.Adana yada rezervasyon yapılıyor.
    Cevapla
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Golden önce ofsayt olma ihtimali de çok yüksek. Ancak VAR in çıkığı çizgi görülmesi için çok komik di. İlk defa böyle topa vuruşunda anını olmadığı bir çizgi çekilmiş. Demek ki; ofsayt vermemek için yapılmış. Yazıklar olsun topunuza.
    Cevapla