Yılmaz Vural: İyi ki bana denk gelmedi Balotelli

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural katıldığı bir programda, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının ardından Balotelli'nin yaptıklarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural: İyi ki bana denk gelmedi Balotelli
Yılmaz Vural: İyi ki bana denk gelmedi Balotelli
GİRİŞ 04.09.2021 18:48 GÜNCELLEME 04.09.2021 18:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Yılmaz Vural, A Spor'da katıldığı bir programda Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşananlara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Balotelli'nin telefon konuşmasını anlatan deneyimli hoca, İtalya yıldız konusunda Samet Aybaba'yı uyardığını söyledi.

"HERKES DUYUYOR SÖYLEDİKLERİNİ"

Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının ardından yaşananlara ilişkin, "Fenerbahçe maçından sonra Adana'da Sheraton Oteli'nde durumu anlatıyorum, Maç bitiyor. Geliyor Balotelli beyefendi, ağzında puro, telefonla konuşuyor, yanındakiler de duyuyor ne konuştuğunu. İki tane de yanında çok şeker hanım. Maserati marka arabası kapıda. Telefonla konuşmaya bak 'Alo, Siz Balotelli'yi dışarı çıkardık diye hava mı atacaksınız millete. Ben buna müsaade etmem, ne konuştum ben sizle. Başınıza iş olurum" diyor. Herkes de duyuyor bu söylediklerini. İyi ki bana denk gelmedi Balotelli" ifadelerini kullandı.

"BU ADAM DÜNYAYA PROBLEM OLMUŞ"

Vural konuşmasının devamında, "Bunu duyanlar beni aradı, ben de Samet'i aradım. Samet, 'tedbir al, bu adam sonunu getirecek tedbir al' dedim. 'Nasıl tedbir alayım, alıp karşıma konuşuyorum olmuyor' diyor. Bu adam dünyaya problem olmuş. Şimdi ben teknik direktörüm, oyuncumla konuşuyorum, Geçmişin tabii ki beni ilgilendirdiği için buradasın. Bundan sonra yaptıklarınla yarına gideceksin. Sen İtalya 2. Ligi'nden geldin. Avrupa çapında oyuncuyken sana burada bir imkan sağlanıyor, gel kendini bul burada diyor. Adana Demirspor için de şans, kendisi için de büyük şans" dedi.

YORUMLAR 11
  • Yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık Yılmaz hoca, aslında aynen dediğin gibi. Dünya biliyor ne mal olduğunu, ama Demir'in başkanı bilmiyor. Yakında anlarlar anyayı konyayı, lig daha yeni başladı.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla baloteli ile ikinci ligde şampiyon luk kovalar hava atmak la olmuyor bu İtalyan teknik direktör ads düşürür yazın bunu kenara
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Demirsporun durumu iyi değil böyle oyuncuları aldı başına iş açtı gitmek nedir bolmezler.
    Cevapla
  • Bordomavi Amasya 2 yıl önce Şikayet Et
    Yilmaz Hoca seni ilgilendirmez Adanademir sporun durumu sen neden böyle bir açıklama yapiyorsun bir takımin sözleşmesi futbolcu hakkında açıklama yapman doğru çünkü seni ilgilendiren birsey yok sana yakıştıramadım Adanademir sporun başkanı sana dese senin ilgilendirir diye ne cevap verecen.
    Cevapla
  • abbas kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    doğruları söylemiş daha gelmeden yüzlerce kişi gelmesin diye yazdı balotelli için
    Cevapla
  • 27354 2 yıl önce Şikayet Et
    vergi kaçırmanın yeni formulü iş adamların futbolcu maliyetlerini gider göstermesi olunca sonuç maalesef bu!
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıllardır böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle