Yeni Malatyaspor, 2 futbolcuyu kadrosuna kattı

Yeni Malatyaspor kaleci Ahmet Oytun Özdoğan ve savunmacı Arda Hilmi Şengün ile üçer yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Yeni Malatyaspor, 2 futbolcuyu kadrosuna kattı
Yeni Malatyaspor, 2 futbolcuyu kadrosuna kattı
GİRİŞ 01.09.2021 18:33 GÜNCELLEME 01.09.2021 18:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de aldığı 2 galibiyetle istikrarlı gidişatını sürdüren Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sarı-siyahlıların 3 yıllık sözleşme imzaladığı kaleci Ahmet Oytun Özdoğan sezon sonuna kadar Kırklarelispor forması giyecek.

Kulüp transferi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Söz konusu paylaşımda, "Kulübümüz, 23 yaşındaki kaleci Ahmet Oytun Özdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ahmet Oytun Özdoğan, sezon sonuna kadar kiralık olarak Kırklarelispor forması giyecek. Hoş geldin Ahmet!" denildi.



Öte yandan Yeni Malatyaspor son olarak Boluspor’da forma giyen 22 yaşındaki savunmacı Arda Hilmi Şengül ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp transferi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yeni Malatyaspor Kulübü yaptığı paylaşımda "Kulübümüz, son olarak Boluspor forması giyen 22 yaşındaki stoper Arda Hilmi Şengül ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Arda Hilmi Şengül, sezon sonuna kadar Boluspor forması giyecek. Hoş geldin Arda" denildi.



 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    adil gevrek gururlanarak şişerek bakıyor sanki dünya yıldızı transfer etmiş.
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    takım süper liğ takımı sanki alt liğ takımı gibi transfer yapıyorlar 2 yıl evvel küme düştüler covidden dolayı düşürmediler yine anlamadılar alt liğ oyuncuları alarak kümede kalamazsın,adil gevrek sanki süper liğde oynayacak seviyede oyuncu almış gibi gururlanarak fotoğraf çekilmiş ,malatya belediyesinde ve kulüpte şöyle birşey var başkanlığa kim gelirse gelsin kendi çevresinde köylüsü, kentlisi,kivresi,eniştesi ,vs işe alıyorlar işden anlamayanları topluyorlar malatyaspor külübüde böyle alt liğ oyuncuları alıyorsun inşallah kümede kalırsın .6 tane kaliteli oyuncusu var diyerleri alt liğ oyuncuları.
    Cevapla